Parturipaikat – Barber Big T

Tobias Olsen ”Barber Big T” on American Barber Institutessa, New Yorkissa kouluttautunut parturi. Nyt hänellä on oma parturiliike, Royal Barbershop, Tukholman Döbelnsgatanilla ja on alallaan hyvin tunnettu parturi.

Blowout! - Tyskbagargatan 6, Östermalm

Jos haluat tähden leikkaavan hiuksesi, kannattaa käydä Magnusin a.k.a. Bobbon käsittelyssä Blowoutissa. Herrasmiehet tarjoavat erinomaista käsityötä ja pitkän uransa ansiosta he tuntevat hiustyylit läpikotaisin. Parturiliikkeen sisätilat ovat klassiset ja intiimit. Odotusaika ajan saamiseksi voi olla pitkä ja voit pitää itseäsi onnekkaana, jos edes pääset asiakaslistalle. Toisin sanoen, palvelu on vain harvoille ja valituille.

Barbers and Books – Östgötagatan 21, Södermalm

Jos haluat herrasmiesmäisempää kosketusta elämääsi, Håkan henkilöstöineen on oikea valinta. Klassiset leikkaukset pehmeine linjoineen rennossa ja maskuliinisessa ympäristössä. Nämä tyypit todellakin ymmärtävät oikean viban päälle. Sisätilat ovat loppuun asti viimeistellyt, tunnelma on mukava ja ilmassa on ylellisyyttä.

Roy and Son – Hornsbruksgatan 24, Södermalm

Hornstullissa sijaitsevan Roy and Sonin henkilökunnasta huokuu laadukas jälki. Elinvoimaisuus ja joustavuus, vanha vastaan uusi - he osaavan kaiken. Täällä on hyvin kiireistä, joten varaathan ajan etukäteen. Tästä parturiliikkeestä erityisen mukavan tekee se, että se on osa Tjogetia, suosittua viini- ja cocktail-baaria. Voit siis nauttia juomasta samalla kun hiuksiasi leikataan. Se on harvinaista Ruotsissa ja aika siistiä!

Barber Club Solsidan – Skyttevägen 15, Saltsjöbaden

Nämä tyypit seuraavat trendejä ja tietävät, kuinka hyvännäköinen ja tyylikäs parta ajetaan tai miten särmikäs, ei niin perinteinen leikkaus tehdään. Liike avattiin tammikuussa, joten he ovat uusia toimijoita alalla, mutta taidot riittävät haastamaan Tukholman markkinat. Minusta on hyvin jännittävää seurata heidän kehitystään.

Grease & Peace – Norra Agnegatan 36, Kungsholmen

Jos haluat kovemman ja modernimman, silti old school -tyylisen lookin ja haluat aidon amerikkalaisen kokemuksen, tämä parturiliike on hyvä valinta. Parturit leikkaavat hiukset moderniin amerikkalaiseen tyyliin.