Piknikpaikat – Charlotta Zetterström

Charlotta Zetterström toimii yrittäjänä ja markkinointipäällikkönä Fabrique-leipomossa, jonka hän perusti yhdessä aviomiehensä kanssa Tukholmaan lähes 10 vuotta sitten. Charlotta asuu perheensä kanssa Tukholman Östermalmissa.

Regnbårgsparken, Djurgården

Nordiska Museetin takana oleva alue on uskomaton! Vesi ja kauniit puuveneet ovat aivan silmiesi edessä ja voit jättää liikenteen melun sekä ihmisvilinän taaksesi matkalla Skanseniin ja Gröna Lundiin.

Stadshuset, Hantverkargatan 1, Kungsholmen

Aivan veden äärellä. Kävin täällä nuorempana paljon uimassa. Voit istua kiviportailla veden ääressä ja nauttia kahvista tai kanelipullasta. Jos sinulla on bikinit mukana, voit käydä myös uimassa.

Mariatorget, Södermalm

Tämä on ihana paikka. Vaikka se sijaitsee vilkkaalla paikalla, se on ihastuttava paikka istahtaa alas penkille ja nauttia Södermalmin vilinästä. Silmä lepää leikkivissä lapsissa, maisemaa ihailevissa ihmisissä, kulmassa sijaitsevassa pienessä kirkossa ja rakastuneissa nuorissa pareissa.

Nobelparken, Djurgården

Tämä on Djurgårdenin ”lähtöpiste”. Voit istuskella penkillä tai nurmella ja katsella vettä tai lapsiaan vaunuissa työntäviä vanhempia ja raittiista ilmasta nautiskelevia lenkkeilijöitä. Paras aika vuodesta on toukokuun loppu tai alkusyksy, jolloin ruska vaihtaa puiden lehtien väriä.

Engelbrektskyrkan, Östermalmsgatan 20, Östermalm

Kirkolle johtaa kaunis kävelyreitti ja se on yksi Tukholman parhaimmista paikoista kahvista nauttimiseen ja penkillä istumiseen ulkona. Tämä osa Tukholmasta on hyvin hienostunut, talot ovat kauniita ja turisteja on vähemmän.