Selfie-paikat – Daniel Paris

Daniel Paris on Tukholmassa asuva bloggari, juontaja ja luennoitsija. Hänellä on yhteiskuntatieteiden tutkinto. Daniel osallistuu ”TV4 Nyhetsmorgon” -aamuohjelman tekemiseen ja toimii juontajana ”Vakna med NRJ” -show’ssa.

Kungsträdgården, keskusta

Kungsträdgårdenissa on upeita kirsikkapuita, jotka kukkivat parin viikon ajan huhti–toukokuussa. Se on kaunis paikka ja täynnä ihmisiä. Puut ovat eräänlainen ihme kylmässä pohjoismaisessa ilmastossa. Kungsträdgårdenissa voit käydä myös talvisin luistelemassa - oiva tilaisuus valokuvan ottamiseen!

Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, Södermalm

On ehkä vähän ironista suositella menemään ottamaan kuvia paikassa, jonka nimi on Fotografiska, sillä fotohan tarkoittaa valokuvaa. Taide on täällä upeaa ja uskomattoman kaunista. Jos haluat katsella hyviä kuvia, sinun kannattaa käydä täällä. Julisteita, taideteoksia ja veistoksia – täällä on kaikkea. Fotografiska sijaitsee täydellisellä paikalla veden äärellä. Voit nauttia upeasta näköalasta ja kahvilan suuret ikkunat tarjoavat kuviisi erittäin hyvän luonnonvalon.

Och himlen därtill, Götgatan 78, Södermalm

Pilvenpiirtäjän 23. kerroksessa Tukholman sydämessä, Södermalmissa, sijaitseva kattobaari/ravintola antaa aivan uuden merkityksen ”kattobaarille”. Yläilmoista voit nähdä koko kaupungin, ja se näyttää taianomaiselta niin päivällä kuin yöllä. Sisätilat ovat erittäin kauniit, ja ”Himlenissä” jokainen hetki on kuvauksellinen. Kaikki kuvaavat täällä mitä tahansa, joten älä ujostele. Ota selfie kauniin kaupungin jäädessä taustalle. Kuva on kuin postikortti. Södermalm on hipsterien suosima kaupunginosa Tukholmassa ja loistava paikka saada inspiraatiota.

STHLM Brunch Club, Dalagatan 24, Vasastan

Sosiaalisessa mediassa herkullinen ja upean näköinen ruoka on keskipisteessä. Parhaat kuvat saat erinomaisella brunssilla ja Stockholm Brunch Club on kuuluisa omistaan. Täällä tarjoillaan kaikenlaista ruokaa, kuten Benediktinmunia ja caesarsalaattia, mutta erityisesti pirtelöt ovat taivaallisia. Herkullisia ja kauniita kaikenlaisine hulluine kuorrutteineen ja koristeineen. Täydellisiä Instagram- tai Facebook-tilillesi. Suklaapirtelö on klassikko.

Fjärilshuset, Haga trädgård, Solna

Kuin trooppinen sademetsä keskellä Ruotsia! Jos asut täällä, tiedät, että Ruotsissa ei ole erityisen kuumankostea ilmasto. Niinpä on uskomatonta, että täälläkin voit nähdä kauniita perhosia, haita, kaloja ja matelijoita. Tuntuu siltä kuin kävelisi taikametsään, joka on täynnä yllätyksiä. Ota kuvia upeiden ja värikkäiden eläinten kanssa sekä erilaisissa ihastuttavissa ympäristöissä. Ystäväsi sosiaalisessa mediassa eivät usko, että kuvat on otettu Ruotsissa!