Skeittipaikat – Jörgen Brennicke

Jörgen Brennicke kuului skeittaajien ensimmäiseen sukupolveen Ruotsissa, sillä hän aloitti 1970-luvulla. Hän piti taukoa skeittaamisesta 30 vuoden ajan, kunnes aloitti uudelleen kuusi vuotta sitten upeiden skeittipuistojen ilmestyttyä Tukholmaan.

Åva, Täby

Tämä on suosikkiskeittipuistoni. Tyylissä on hauskasti jäljitelty takapihan allasta tiileineen, betonireunoineen, esteineen, portaineen ja deathboxineen, josta vesi valuisi pois. Aivan kuin olisit oikeassa altaassa. Täällä on myös pienempi katumainen alue, jonka vieressä on kickbike-puisto. Tämä on kaunis paikka.

High Valley Skate World, Högdalen

Tämä on Tukholman suurin puisto, ja skeittaajille on paljon valinnanvaraa. Se on todella, todella hauska. Niin aloittelevat, kokeilunhaluiset kuin huimapäisetkin skeittaajat löytävät kukin täältä itselleen jotain. Se on hieno paikka ja sopii hyvin myös ajanviettoon. Täällä on aina ihmisiä viettämässä aikaa, retkeilemässä ja katselemassa muiden skeittaamista - tämä on todella hauska puisto.

Rålis Skatepark, Rålambshovsparken, Stockholm

Tämä puisto sijaitsee sillan alla, joten täällä voi skeitata jopa sateella. Puistossa on valtavasti energiaa ja niin monta eri urheilulajia. Tämän skeittipuiston ansiosta aloitin skeittaamisen uudelleen. Kävelin ohi ja näin ihmisiä skeittaamassa ja pelaamassa krikettiä.

Kristinebergs Skatepark, Kungsholmen

Tämä on todella hauska, leikkisä puisto. Täällä on vain yksi allas, joten saatat joutua odottamaan hieman. Koska kun joku on jo altaassa, tulee muiden odottaa.

Orminge Betongpark, Nacka

Olen skeitannut täällä vain pari kertaa, mutta haluan todella käydä täällä vielä uudelleen. Tämä on hauska puisto, jonka ainoassa altaassa on eri korkeuksia. Se on todella monipuolinen puisto, josta löytyy jotain niin aloitteleville, kokeilunhaluisille kuin huimapäisillekin skeittaajille.