Tennaripaikat – Robin Wiman

Robin Wiman on taiteellinen johtaja ja intohimoinen tennariharrastaja. Hänen tennari-innostuksensa liittyy hänen yläasteelta asti tuntemaansa rakkauteen hip hopia kohtaan. Tällöin Robin sai ensimmäiset Conversensa - samanlaiset kuin idoleillaan Cypress Hillissä. Robin omistaa hullun määrän tennareita ja hän on juuri oikea henkilö opastamaan sinut Tukholman tennarikierrokselle.

Six Feet Down Sneaker Store, Regeringsgatan 75–77, keskusta

Aloitamme Downtown Camperin kulmasta Calirootsista osoitteesta Regeringsgatan 77. Caliroots on aivan uskomaton verkkokauppa, jossa on mitä tahansa tennariharrastaja voi toivoa. Jopa kivijalkamyymälässä on tarjolla paljon kuumia juttuja. Calirootsin konsepti sisältää myös muodikkaampia C Store -tuotteita, joihin kuuluvat muun muassa A.P.C:n, Our Legacyn ja Yeezyn uusimmat tuotteet. Käy katsomassa myös Calirootsin sivuliike PK-rakennuksessa.

SoleStory, Regeringsgatan 26, keskusta

Solestory on uusi pelaaja Ruotsin tennarimarkkinoilla - se avasi liikkeen Tukholmaan vain lyhyen matkan päähän Calirootsista. Solestory keskittyy muita Tukholman tennarimyymälöitä enemmän koripalloon, ja myymälä on jaettu kahteen osastoon – Performanceen sekä Casualiin. Intohimoiset omistajat toimivat suosittujen ja uusien koriskykyjen sponsoreina. Heillä on pitkä historia koripallon tukemisessa niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Lisää tennareita löytyy Gallerianin Footlockerista Solestorya vastapäätä.

Paul & Friends, Hamngatan 18–20, keskusta

NK:n sisältä löytyy kätketty tennari- ja streetwear-helmi Paul N Friends. P & F:llä on taatusti Tukholman monipuolisin valikoima muodikkaita tennareita sekä oikeudet myydä joitakin erittäin harvinaisia ja hypetettyjä tennareita, joita liikkeessä on usein saatavilla. Täältä löytyvät Y-3-Adidas-yhteistyön tulokset, Maison Margielat sekä uusimmat Comme des Garçons -Converset.

Sneakersnstuff, Åsögatan 124, Södermalm

Ruotsin tennarimyymälöiden perustajat ja kummisedät! SNS on asettanut standardin sille, millaisia modernien tennariliikkeiden tulisi olla. Peter Jansson ja Erik Fagerlind avasivat liikkeen maaliskuussa 1999, ja sittemmin myymälästä on muodostunut eräänlainen tennarimaailman instituutio, jolla on sivuliikkeitä niin Lontoossa, Berliinissä kuin Pariisissakin. SNS on joidenkin viime vuosien kysytyimpien tennariyhteistyöhankkeiden takana, erityisesti arvostetun Adidas-yhtymän kanssa tekemänsä yhteistyön ansiosta. Åsögatanilla sijaitsevassa liikkeessä on kaikki tärkeimmät brändit ja mallit, ja Tukholman asiantuntevin henkilökunta auttaa sinua mielellään. Kiertele Sofossa ja tutustu Acnen, Grandpan tai Stutterheimin sadetakkeihin, kun olet valmis lähtemään SNS:ltä.