Lifestyle Concierge

Koe jotain täysin uutta. Lifestyle-concierge opastaa sinut urbaaneihin suosikkikohteisiimme sekä kaupungin salaisiin helmiin. Ystävällinen, avoin, utelias ja aina liikkeellä. Kristian Hell, lähtöisin Australian Sunshine Coastista, on aidosti "ihmisläheinen". Hän etsii jatkuvasti uusia kokemuksia ja tapahtumia (ja hänellä on yli 3500 ystävää Facebookissa!).Kristian on oppaasi elämyksiin

Monet hotellit tarjoavat concierge-palvelua - henkilön, joka auttaa varaamaan teatterilippuja, kertoo museoiden aukioloajat tai näyttää kartalta, miten löydät perille. Downtown Camper -hotellin concierge-konsepti on viety askel pidemmälle. Olemme luoneet maksuttoman Lifestyle Concierge -palvelun.

Miten tämä eroaa tavanomaiseen konseptiin? No, tässä ei ole kyse perinteisistä turistikohteista. Lifestyle Concierge on henkilö, joka mielellään jakaa omat suosikkipaikkansa ja opasta kaupungin kätköihin, parhaisiin luontokohteisiin ja aktiviteetteihin. Ja vinkkaa upeasta wellness-osastostamme.  

Kristian vietti suurimman osan lapsuudestaan koripallokentällä ja harrastaen pitkän matkan juoksua. Kun hän lopetti koulun, hän opiskeli muotia, avasi konseptimyymälän ja loi oman vaatemerkin - kaikki ennen 23-vuotis syntymäpäiväänsä. Kahdeksan vuotta sitten hän ylitti maat ja meret päätyen Tukholmaan. Sittemmin hänellä on tehnyt uraa valvojana Trädgåprden-hipsterimekassa ja omalla brändilläan Ssideline City.

Downtown Camperin Lifestyle Conciergena Kristian on päässyt jälleen tutkimaan uusia aiheita. Hän on virallisesti "Mr Know It All" mitä tulee Tukholmaan. Hänen hauskasta ja rennosta juoksuryhmästä on tullut suosittu aktiviteetti, joka houkuttelee sekä paikallisia että hotellivieraita, ja häneen sinun tulee olla yhteydessä kun etsit ideoita ja ainutlaatuisia kokemuksia Tukholman vierailullesi.