The Nest Wellness

Ylimmässä kerroksessa upeissa maisemissa sijaitsevalla wellness-osastolla on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut.Todellinen hyvinvoinnin keidas

Taianomainen wellness-osasto The Nest sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, ja sieltä on upeat näköalat Tukholman kattojen ylle. Täällä yhteisöllisyys ja hyvinvointi kohtaavat. Aloita päiväsi joogalla tai lue kirjaa terassilla. Nauti altaan reunalta näköaloista vanhaankaupunkiin ja Riddarfjärden-lahdelle tai rentoudu linnunpesän muotoisessa saunassa. Kokeile jotain itse tehtävistä hoidoistamme (tuotteita voit ostaa The Nestin vastaanotosta) ja hemmottele itseäsi kattobaarin mocktaililla tai cocktaililla.

Sisäänpääsy

Hintaan sisältyy ulkouima-allas, elämyssuihkut ja rentoutumishuone sekä kylpytakki, pyyhe ja tohvelit. Huomioithan, että ikäraja on 16 vuotta.

Varaa hyvissä ajoin etukäteen (myös hotellivieraana), sillä paikat täyttyvät nopeasti.

Aukioloajat

Ma–to 12.30-20.00

Pe–la 10.00-22.30

Su 10.00-20.00

Varaa käyntisi ennakkoon

10.00-12.15

12.30-14.45

15.00-17.15

17.30-19.45

20.00-22.15

Hinta hotellissa majoittuville

Ma–to 345 SEK

Pe–su 445 SEK

Hinta päiväkävijöille

Ma–to 445 SEK

Pe–su 595 SEK

Yhteystiedot: Varaa sähköpostitse

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia: thenest.downtowncamper@scandichotels.com

itse tehtäviä hoitoja

The Nest on paljon muuta kuin tavallinen wellness-osasto. Täällä panostetaan kestävään kehitykseen ja uteliaisuuteen. Tarjolla onkin lukuisia erilaisia tee-se-itse-hoitoja, jotka saat itse tehdä meidän ohjauksessamme. Kerromme vinkkejä ja annamme ohjeita ihonhoitoon – tietoa, josta sinulle on hyötyä läpi elämäsi.

Säännöt
Tervetuloa The Nest -wellness-osastolle – inspiraation ja uusien kokemusten paikkaan. Yhdessäolo, hyvinvointi ja hauskanpito ovat täällä kaiken ytimessä, ja suosittelemmekin jättämään puhelimet pois. Puhelimella soittaminen on kiellettyä, mutta voit ottaa valokuvan muistoksi vierailustasi. Tutustu cocktail-menumme makuihin, tapaa ystäviäsi, tutustu uusiin ihmisiin ja nauti hyvästä musiikista sekä taianomaisista näköaloista Downtown Camper -hotellin yläkerroksesta. Lapset ovat ihania, mutta täällä vietetään aikaa aikuisten kesken. Hotellissa on muita paikkoja, joissa lapset voivat leikkiä. The Nest on ajanviettoon ja virkistymiseen tarkoitettu paikka aikuisille. Yli 16-vuotiaat ovat tervetulleita The Nestiin.