Scandic-Grand-Central-Interior-bistro-bar-1.jpg
Scandic-Grand-Central-Interior-bistro-bar-1.jpg

Grand Central by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Bistro

Nauti mukavasta ilmapiiristä ja hyvästä ateriasta tai juomasta Bistrossa.

Bistrossa, joka oli aiemmin historiallisen Vasa-teatterin aula, voit nauttia baarimenun ruoista ja kuunnella konserttejamme. Jos haluat vain lasillisen viiniä Bistron baarista, sekin käy hyvin.

Torstaisin oma orkesterimme Grand Central Trio Concept soittaa jazzia Thomas Wingrenin johdolla. Lisätietoja tulevista konserteista ja DJ:istä saat Scandic Grand Centralin Facebook-sivulta. Bistron ja konserttiemme ikäraja on 20 vuotta.

Ravintolamme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Tue-Fri 17:00-23:00, Mon, Sat-Sun Closed (June 3 - Aug 14: Mon-Sun Closed)