Scandic-Grand-Central-Interior-bistro-bar-1.jpg
Scandic-Grand-Central-Interior-bistro-bar-1.jpg

Grand Central by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Bistro

Nauti Bistron mukavasta tunnelmasta sekä hyvästä ruuasta ja juomasta.

Bistrossa, joka oli ennen Vasa-teatterin aula, voit tilata ruokaa baarin menulta ja kuunnella hyvää musiikkia. Tai jos haluat vain lasillisen viiniä, voit tilata sen Bistron baarista.

Torstaisin aulan lavalla voit kuunnella live-musiikkia. Voit myös rentoutua Urban Bistrossa ja nauttia sen tunnelmallisesta musiikkityylistä. DJ:mme saundeista voit nauttia keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17–21.30. Lisätietoja tulevista konserteista ja DJ:stä saat Scandic Grand Central -hotellin Facebook-sivulta. Ikäraja Bistroon ja esityksiin on 20 vuotta.

Ravintola ei ota vastaan käteismaksuja. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Käteisellä voi maksaa hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Wed-Fri 17:00-23:00, Mon-Tue, Sat-Sun Closed

Menut