Grand Central by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Teaterbrasseriet

Nauti buffetlounas tai illallinen Teaterbrasserietissa. Ravintolan tyylikäs sisustus ja rento tunnelma kutsuvat nauttimaan.

Ota yhteyttä

+46 8 512 520 32

Teaterbrasseriet-ravintola tarjoaa modernin keittiön inspiroiman skandinaavisen menun. Illallisen jälkeen voit piipahtaa baarissamme, jossa baaritiimimme taitaa cocktailien sekoittamisen. Hyvä palvelumme ja rento ilmapiirimme vetoavat niin paikallisiin tukholmalaisiin kuin hotellivieraisiinkin. Jos haluat viettää iltaa myöhemmin kaupungilla, sijainti Vasagatanin ja Kungsgatanin risteyksessä on ihanteellinen.

Jos haluat illastaa meillä suuremman ryhmän kanssa, suosittelemme pöydän varaamista.

Ravintolamme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
 (Breakfast opening hours 24th December - 9 January.: Mon-Sun 07:00-11:00)

Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed