Scandic Anglais

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Bar Anglais

Kun majoitut hotellissamme tai vierailet Tukholmassa, tervetuloa pistäytymään kansainväliseen tyylin sisustettuun Bar Anglais -baariimme.

Meillä voit nauttia kaikkea à la carte aamiaisen ja herkullisen klassikkomenun väliltä. Stureplanin pisimmän baaritiskin äärellä, suuren kattokruunun alla on mukava tavata ja nauttia baarin raikkaita juomia. Tämä eloisa ja inspiroiva baari sopii loistavasti rentoon oleiluun  - pistäydy after work drinkeillä työpäivän päätteeksi tai tuo etäkonttorisi meille. Tervetuloa!

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Tue 09:00-00:00, Wed-Sat 09:00-02:00, Sun 11:00-00:00