Scandic Anglais

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Bar 101

Cocktaileja tarjoillaan keskiviikosta lauantaihin DJ:n soittaman musiikin tahdittamana. Tästä ennen sviittinä toimineesta baarista on näköala Humlegardeniin ja Sturegatanille.

Kokoontukaa kollegoiden, ystävien tai asiakkaiden kanssa viettämään after work -tapahtumaa meillä. Koko baarin voi varata suuremmille ryhmille ja istumapaikat yli kymmenen hengen ryhmille. Baari, joka oli aiemmin yksi sviiteistämme, sopii myös lehdistötilaisuuksiin, seurustelutapahtumiin tai aamiaisseminaareihin. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä baarin johtajaan Pierreen osoitteessa pierre.abbasi@scandichotels.com

Bar 101:ssä ei voi maksaa käteisellä. Meillä käyvät useimmat luottokortit, kuten VISA, MasterCard ja American Express. Käteisellä voi maksaa hotellimme vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Thu 18:00-00:00, Fri-Sat 18:00-02:00, Mon-Wed, Sun Closed