Scandic Anglais

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Jamie's Italian

Hemmottele itseäsi yksinkertaisilla, rustiikkisilla italialaisilla annoksilla, jotka on valmistettu Jamien tapaan tuoreista, kauden aineksista. Tarjolla niin lounaalla kuin illallisellakin viikon jokaisena päivänä. Konstailemattomat annokset valmistetaan hyväksi havaittujen reseptien mukaan.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Pohjoismaiden ensimmäinen Jamie’s Italian -ravintola avattiin syksyllä 2014. Jamie’s Italian -ravintolan ruokalista on aito ja alkuperäinen – konstailemattomat annokset valmistetaan hyväksi havaittujen reseptien mukaan. Jamien ystävä ja neuvonantaja italialainen Gennaro Contaldo on vaikuttanut siihen, mikä on nyt Jamie’s Italian -ravintolan ydin: perinne yhdistettynä tuoreisiin, kauden raaka-aineisiin, sekä tietysti ripaus Jamieta. Katsele ravintolan puolelta, kuinka me valmistamme oman pastamme pastakeittiössämme, ja osta Jamien keittokirja, jotta voit valmistaa samanlaisia annoksia myös kotona.

Voit nauttia täällä myös aamiaisen, vaikka et yöpyisikään hotellissa. Tarjoilemme aamiaista hotellin ulkopuolisille asiakkaille saatavuuden mukaan hintaan 175 SEK/henkilö.

Ravintolamme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-16:00, Sat-Sun 12:00-22:00
Dinner: Mon-Fri 16:00-22:00, Sat-Sun 12:00-22:00