Scandic Bromma

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti terveellinen ja maittava aamiainen, lounasbuffet tai illallinen hotellimme ravintolassa. Järjestämme myös hää- ja syntymäpäiväjuhlia.

Tarjoamme hyvää ruokaa mukavassa hotelliravintolassamme. Muokkaamme aterian mielellämme makusi ja budjettisi mukaan, jos haluat järjestää tapahtuman kanssamme. Hotellissa on myös kaunis puutarha, joka sopii kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Meillä on paljon kokemusta ristiäisten, häiden, luokkakokousten, syntymäpäivien, juhlien ja monien muiden suunnittelussa ja järjestelemisessä. Voimme ottaa vastaan 10–200 hengen ryhmiä.

Nauti suositusta aamiaisbuffetistamme tai lounasbuffetistamme, joissa molemmissa on luomuteema. Eikä sinun tarvitse olla hotellin vieras nauttiaksesi aamiaisestamme!

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed