Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro-Detail.jpg Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro-Detail.jpg Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg Scandic-Foresta-Porch.jpg
Takaisin hotelliin

Bistro Foresta

Nauti erinomainen illallinen ja ihaile kaunista näköalaa viehättävässä Urban Bistrossa, jonka yhteydessä on suuri terassi ja viihtyisä lounge.

Tee töitä juoman äärellä loungessa, katsele auringonlaskua terassilta tai syö illallista ystävien ja sukulaisten kanssa tyylikkäästi sisustetussa Urban Bistrossa.

Täällä voit nauttia grillissä tai avokeittiössä valmistetusta ruoasta samalla kun juttelet kokkimme kanssa. Täydellinen päivä viinin ystävälle! Voit valita jonkin viinilistamme lukuisista, laseittain myytävistä viineistä tai maistuvan oluen.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 07:00-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (The kitchen closes at 9:00pm: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed)

Menut