Grand Central – tarinoiden keskipisteessä

Grand Central by Scandic on Scandicin uusin signature-hotelli. Yhdessä Vasa-teatterin kanssa se on ainutlaatuinen hotelli, jossa on 391 huonetta, suosittu teatteri, ravintoloita ja baareja. Grand Central -hotellilla on pitkä historia, ja se tuo mieleen SOHOn ja Broadwayn.

Scandicin uusin signature-hotelli on täällä

Yhdeltä Tukholman urbaaneimmista alueista – paikasta jossa kaupunki ei koskaan nuku – löydät pienen palan New Yorkia. Päärakennus on vuodelta 1885 ja historian havinan voi nähdä rakennuksen seinillä. Hotellirakennus on saanut vaikutteita alueen monipuolisesta kulttuurielämästä ja siellä on myös historiallinen Vasa-teatteri. Grand Central toimii kaikenlaisten tapahtumien keskuksena.

Vasa-teatterissa järjestetään ainutlaatuisia tapahtumia

Hotellin upeassa Vasa-teatterissa esiintyy niin ruotsalaisia kuin kansainvälisiäkin tähtiä. Koe musiikin ja kulttuurin uusimmat trendit Tukholmassa. Tämä on ihanteellinen paikka kaikenlaisille tapahtumille konserteista ja elokuvaensi-illoista kokouksiin ja kulttuuriesityksiin.

Tulossa pian uudenlainen baarimestaripalvelu

Hotellissamme otetaan pian käyttöön palvelu, jossa baarimestari toimittaa juomia huoneisiin. Palvelu on käytettävissä perjantaisin ja lauantaisin, ja juomat toimitetaan perinteisellä baarimestarin vaunulla. Loistava tapa nauttia virvokkeita ennen illallista!

Musiikkia, kulttuuria ja designia

Hotellin esiintymislavoilla on useana päivänä viikossa kaikenlaisia pieniä ja suuria esityksiä akustisista esityksistä DJ-keikkoihin. Hotellin omaa DJ Opolopoa voi kuulla hotellimme sisäänkäynnin läheisyydessä. Grand Central -hotellissa on esillä myös valokuvataidetta ja design-näyttelyitä. Kalusteet ja materiaalit on valittu huolella, ja ne ovat saaneet vaikutteita teatterin maailmasta. Grand Central -hotellin omaa greippiä ja sitruunaa sisältävää hajustetta on jokaisessa huoneessa.

Aamiaisen tarkoin valitut makuelämykset

Pian voit tilata munakkaan, jonka raaka-aineet vaihtelevat kauden ja saatavuuden mukaan. Jotta voit nauttia aamiaisesta ja ottaa rennosti, kahvi ja tee tarjoillaan pöytiin. Tarjolla on terveellinen, runsas aamiainen, joka sisältää myös luomuvaihtoehtoja.

Onko tarvetta conciergelle?

Pian vieraamme voivat käyttää hotellin oman lifestyle-conciergen palveluita. Häneltä saa asiantuntevaa tietoa parhaista tapahtumista ja tutustumisen arvoisista paikoista, tarkkaan varjeltuja salaisuuksia unohtamatta!

Varaa syksyinen viihdeviikonloppu

Grand Central by Scandicissa olet lähellä Tukholman kattavaa tarjontaa. Nauti modernista skandinaavisesta ruoasta ja livemusiikista.