Scandic Infra City

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Varauskoodi, Bonus Cheque tai Palkintoyö
Takaisin hotelliin

Baari

Nauti luova cocktail alkuillan juomana avarassa baarissamme, joka on trooppisten kukkien täyttämä.

Nauti luova cocktail alkuillan juomana tässä avarassa Tukholmalaisessa baarissa, joka on trooppisten kukkien täyttämä. Voit myös tilata maistuvaa purtavaa, kuten hampurilaisia tai Ceasar-salaatin. Näytämme suosituimmat urheilutapahtumat baarin TV:stä, joten tervetuloa pistäytymään huurteiselle samalla kun nautit lempiurheiluasi TV:stä.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:30-01:00, Fri-Sat 16:30-23:30, Sun 16:30-22:00