Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Skybar
Skybar Drinks, Glass, Event View, Window, Tower Scandic Victoria Tower, facade
Takaisin hotelliin

Skybar

Tilaa suosikkijuomasi ja nauti 34. kerroksesta avautuvista upeista näköaloista. Nauti lasillinen samppanjaa tai maistuva kupillinen kahvia Tukholman ollessa jalkojesi juuressa.

Onko sinun vuorosi järjestää after work -tapahtuma tai luokkakokous? Tee se tyylillä. Mikset varaisi baaria sen sijaan, että järjestäisit tilaisuuden kotona?

Kaikki on mahdollista. Ota yhteyttä, niin autamme sinua järjestämään onnistuneen illan.

Baarimme ei hyväksy käteismaksuja. Meillä käyvät lähes kaikki luottokortit, esim. VISA, MasterCard ja American Express. Hyväksymme käteistä vain hotellin vastaanotossa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Sat 17:00-00:00, Sun Closed (Easter week 16, Closed on monday week 17: Mon-Thu, Sat 17:00-23:30, Fri, Sun Closed)