Jouluvinkit Berliiniin

Berliinin joulutarjonta on runsas ja kirjava, ja ohjelmaa löytyy niin aikuisille kuin lapsille. Alkuun pääset näillä vinkeillä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Jouluinen Berliini

Lukuisia tapahtumia

Berliinin joulumarkkinat kuva LianeM

Jouluna talviaktiviteetit tulevat lähelle kaupunkilaisia. Esimerkiksi Potsdamer Platzin Winterweltissä pääsee marraskuusta tammikuun alkuun saakka pulkkamäkeen, luistelemaan ja pelaamaan curlingia. Musiikin ystäviä hemmotellaan laajalla tarjonnalla kirkkokonserteista jouluisiin klubi-iltoihin. Paikallinen erikoisuus on suuri joululaulutapahtuma jalkapallojoukkue FC Union Berlinin kotistadionilla 23.12.

Berliinin joulumarkkinat

Berliinissä on kymmeniä joulumarkkinoita pienistä ja innovatiivisista, suuriin ja loistokkaisiin.

  • Charlottenburgin linna ja sen edessä oleva joulutori kylpevät näyttävässä valaistuksessa marraskuusta joulukuuhun. Käsitöiden ja perinneherkkujen lisäksi tarjolla on fine diningia lämmitetyissä teltoissa.
  • Gendarmenmarktin kauniille joulumarkkinoille saapuu kädentaitajia lasinpuhaltajista origamitaitureihin marraskuusta joulukuuhun.
  • Suurimmat joulumarkkinat järjestetään Spandaun vanhassakaupungissa marraskuusta joulukuuhun. Jouluista ohjelmaa on runsaasti ja keskiviikkoisin markkinoilla on erityisesti perheen pienimmille suunnattua ohjelmaa.
  • Historiallisilla joulumarkkinoilla RAW-ratapiha-alueella sukelletaan keskiajan tunnelmaan marraskuusta joulukuuhun.
  • Berliinin ekologiselta joulutorilta Sophienstrassella löytyy luovia lahjaideoita neljänä viikonloppuna marraskuun lopusta alkaen.

Jouluohjelmaa lapsille

Berliinin joulumarkkinoilla lapsia ilahdutetaan monin tavoin, joulupukin vierailuista tivolilaitteisiin. Varsinainen huvipuisto joulutoreineen on Wintertraum am Alexa marraskuusta joulukuuhun. Jagdschloss Grunewaldin metsästyslinnan edustalle ilmestyy adventtiviikonloppuisin satumaiset joulumarkkinat. Vieraiden joukossa voi nähdä esimerkiksi Hannun ja Kertun. Berliinin kasvitieteellinen puutarha muuttuu talven taikamaaksi marraskuusta tammikuun alkuun. Taidokkaat fantasiavalaistukset tuovat satumaista tunnelmaa reilun kilometrin mittaiselle reitille.

Tutustu hotelleihimme Berliinissä: