Tietoa hotellista – Scandic Berlin Potsdamer Platz

Etsitkö tietoa aamiaisajoista tai sisään- ja uloskirjautumisesta tai haluatko, että huone siivotaan? Löydät kaikki hotellissa yöpymiseesi liittyvät tiedot täältä. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä suoraan tai lähetä sähköpostia.Parveke: Hotellihuoneissa ei ole parvekkeita.

Esteettömien huoneiden ominaisuudet:

  • Vuoteen korkeus: 0,58 m
  • Oven leveys: vähintään 0,8 m
  • WC-istuimen korkeus: 0,45 m
  • Pesualtaan korkeussäätö: 0,75 m–0,81 m
  • Pesualtaan ympärillä oleva tila: 2,00 m x 0,80 m
  • Kylpyhuoneen varustelu: Esteetön suihku tukikahvoilla, shampoo- ja suihkugeeliannostelija pyörätuolikorkeudella, peili, jota voi käyttää sekä istuen että seisten, hälytyspainike

Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen

Uloskirjautuminen: klo 12.00 mennessä

Avainlaatikko uloskirjautumisen yhteydessä: Jos olet jo maksanut yöpymisesi uloskirjautumispäivään mennessä, voit välttää jonot ja jättää huoneen avainkortit laatikkoon. Uloskirjautumiseen käytettävä avainlaatikko sijaitsee aulassa.

COVID-19: Kasvomaskien käyttö kaikissa hotellin tiloissa on pakollista. Sinun tulee esittää voimassa oleva negatiivinen testitulos, todistus taudista paranemisesta tai rokotustodistus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos sinulla on negatiivinen testitulos, sinun tulee yöpymisesi aikana tehdä testi uudelleen ja esittää tulos hotellihenkilökunnalle aina 72 tunnin välein.

Polkupyörän vuokraus: Vuokraamme polkupyöriä hintaan 15 €/vrk. Huomaathan, että polkupyöriä ei voi varata etukäteen vaan vuokraamme niitä saatavuuden mukaan. Jos sinulla on muuta kysyttävää, otathan yhteyttä vastaanottoon.

Aamiainen: Aamiainen tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 6.30–10.00. Viikonloppuisin voit nauttia aamiaisen rennosti klo 6.30–11.00. Ravintolamme sijaitsee 3. kerroksessa. Runsas buffet-aamiainen sisältää lukuisia luomutuotteita ja laajan valikoiman gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita. Oletko varannut yöpymisen ilman aamiaista? Voit ostaa aamiaisen suoraan hotellista lisähintaan 19 €/hlö.

Kuntohuone: Kuntohuone on avoinna joka päivä klo 9.00–21.00. Varaa vastaanotosta oma aika sinulle tai seurueellesi.

Ilmastointi: Ilmastointia säädetään huoneen television kautta. Voit säätää lämpötilaa valikon asetuksista. Huomioithan, että huoneen ikkunoiden tulee olla suljettuina, muuten ilmastointi sammuu.

Minibaari: Täytämme minibaarin maksutta päivittäin Superior-, Junior Suite- ja Master Suite -huoneluokissa.

Löytötavarat: Oletko kadottanut jotain? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen potsdamerplatz@scandichotels.com tai soita numeroon +49 30 7007790 (alavalinta 6), ja autamme sinua mielellämme.

Pysäköinti: Hinta on 2,50 €/tunti tai 22 €/vrk. Käytettävissäsi on kaksi pysäköintihallia. Toinen sijaitsee hotellin pääsisäänkäynnistä 50 metriä vasemmalle ja toinen on hotellin takana Köthener Strassella. Ota lippu sisäänkäynnistä. Voit maksaa sen lähtöpäivänäsi vastaanottoon tai suoraan parkkiautomaattiin. Itäistä sisäänkäyntiä (hotellin takana Köthener Strassella) käyttämällä pääset alueelle, jossa on 16 sähköauton latauspistettä. Muita pysäköintipaikkoja alueella on Potsdamer Platz -pysäköintihalli ja monikerroksinen Gleisdreieck-pysäköintialue. Pysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen. Jos haluat varata sähköauton latauspisteen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen potsdamerplatz@scandichotels.com tai soita numeroon +49 30 7007790 (alavalinta 6). Vastaanottomme auttaa sinua mielellään. Pysäköi pääsisäänkäynnin eteen ja kysy lähintä pysäköintipaikkaa.

Huoneet tupakoiville: Hotellissa ei ole huoneita, joissa voi tupakoida. Voit tupakoida baarin terassilla, kokoustilojen terassilla tai hotellin edustalla.

Laskutus: Tarvitsetko yöpymisestäsi laskun tai haluatko muuttaa laskun vastaanottajaa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen potsdamerplatz@scandichotels.com tai soita numeroon +49 30 7007790 (alavalinta 6).

Ravintola ja baari: Ravintola ja baari ovat tällä hetkellä suljettu.

Sauna: Sauna on väliaikaisesti suljettu.

Scandic Friends -kanta-asiakasohjelma: Haluaisitko saada aina parhaan hinnan huonevarauksellesi ja lukuisia muita jäsenetuja? Kanta-asiakasohjelmassamme se onnistuu! Liity nyt tästä maksutta.

Myöhäinen saapuminen: Saavutko klo 18.00 jälkeen? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen potsdamerplatz@scandichotels.com tai soita meille numeroon +49 30 7007790 (alanumero 6). Pyydämme luottokorttisi numeroa varauksesi takaamiseksi.

Sviitit, joissa on 2 huonetta: Presidential Suite -sviitissä on erillinen makuuhuone ja olohuone. Junior Suite -sviiteissä on yksi huone.

Hotellin puhelinnumero: +49 30 7007790. Haluatko ottaa meihin yhteyttä suoraan huoneesta? Näppäile vain huoneen puhelimessa suoravalinta 9.

Pesulapalvelu: Haluatko käyttää pesulapalveluamme? Pesulapalvelumme sijaitsee vastaanottoa vastapäätä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada palvelusta lisätietoja.

Wi-Fi: Avoin Scandic Easy -nettimme on käytössä koko hotellin alueella maksutta. Valitse Wi-Fi-asetuksista Scandic Easy, avaa selain ja valitse sitten ”Click to connect” (yhdistä napsauttamalla) – ja olet netissä! Sisäänkirjautuminen on voimassa 24 tuntia kerrallaan, mutta voit uusia sen niin usein kuin haluat.

Siivous pyynnöstä: Tarjoamme huoneiden siivousta vieraillemme vastuullisuussyistä vain erillisestä pyynnöstä. Haluatko, että huone siivotaan, tai tarvitsetko uusia pyyhkeitä? Ota vain yhteyttä vastaanottoon klo 11.00 mennessä.

Huonevarustus: Kaikissa huoneissa on kahvin- ja teenvalmistusvälineet sekä vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta, tallelokero kannettavalle tietokoneelle, puhelin, televisio ja ilmastointi. Superior-huoneissa ja Junior Suite- sekä Presidential Suite -sviiteissä minibaari täytetään maksutta päivittäin.

Huoneet, joissa on kylpyamme: Useissa huoneissa on kylpyamme. Jos haluat varata huoneen, jossa on kylpyamme, kirjoitathan toiveesi lisätoiveiden tekstikenttään nettivarauksen yhteydessä.

Huoneet väliovella: Osan Standard- ja Superior-huoneista sekä Junior Suite -sviiteistä voi yhdistää väliovella. Presidential Suite -sviitin voi yhdistää Superior-huoneeseen väliovella. Jos haluat varata huoneen väliovella, kirjoitathan toiveesi kommenttiruutuun nettivarauksen yhteydessä.