Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
restaurant frankfurt, frankfurt restaurant
restaurant frankfurt, frankfurt restaurant Terrace
Takaisin hotelliin

Ravintola

Tarjoamme klassista kansainvälistä ruokaa paikallisella otteella.

Ravintolan viihtyisä tunnelma kutsuu nauttimaan rennosta illallisesta kollegoiden tai ystävien ja perheen kanssa. Vieraita odottaa hieno annosvalikoima, jossa on välimerellisiä vaikutteita. Luova keittiötiimi valmistaa erinomaisia aterioita paikallisella ja kaudenmukaisella vivahteella. Tarjolla on myös suosittuja Scandic-klassikkoja, kuten hampurilainen itse tehdyllä BBQ-kastikkeella.

Arkipäivisin toivotamme sinut tervetulleeksi lounaalle. Tarjoilemme viikoittain vaihtuvan valikoiman kala- ja liha-annoksia sekä kasvisruokavaihtoehtoja.

Aamuisin tarjoilemme runsaan aamiaisen. Aamiaisella on tarjolla yli 100 tuotetta, reilun kaupan kahvia, allergiaystävällisiä vaihtoehtoja sekä sertifioituja luomutuotteita. Hotellin aamiainen on ihanteellinen tapa aloittaa päivä.

Ota huomioon: jos olet varannut huoneen ilman aamiaista, voit ostaa aamiaisen saapumisen yhteydessä hintaan 14 €/hlö. Alle 13-vuotiaat lapset nauttivat aamiaisen Scandicilla maksutta.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Sun 11:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00