Elbphilharmonie Hampuri

Tutustu Hampurin Elbphilharmonie-konserttitaloon, joka avattiin tammikuussa. Kaupungin uudessa maamerkissä on kolme konserttisalia, suuri musiikkialue, catering-palvelu, hotelli ja kaikille avoin aukio, josta avautuu panoraamanäkymä kaupunkiin ja satamaan.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

KULTTUURIa Hampurin satamakaupungissa

Tutustu Hampurin uuteen maamerkkiin! Vieraile Elbphilharmoniessa ensimmäisten joukossa sen avajaisten jälkeen ja koe uuden konserttisalin ainutlaatuinen tyyli. Scandic Hamburg Emporio on täydellinen hotelli Elbphilharmonie-konserttitalossa vierailuun.

Scandic Hamburg Emporio sijaitsee aivan Laeiszhallen vieressä, joka on Elbphilharmonien sisarkonserttitalo. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, ja sen 7. kerroksesta avautuu näköala Elbphilharmonie-konserttitalolle.

Kuva: www.mediaserver.hamburg.de / Christian Spahrbier

Elbphilharmonie on yksi Euroopan upeimmista konserttitaloista, ja sen historia yllättää. Suunnittelu- ja rakennustyötä kesti noin 10 vuotta rakennustöiden aloittamisesta konserttitalon avajaisiin tammikuussa 2017. Siitä on tullut kaupungin uusi maamerkki, ja se houkuttelee Hampuriin vierailijoita ympäri maailmaa. Elbphilharmonie rakennettiin Kaispeicher A -varastorakennuksen päälle, joka oli rakennettu satamaan 1960-luvulla kaakaon varastointiin. Elbphilharmonie sijaitsee lähellä historiallista Kontorhausin aluetta ja UNESCOn maailmanperintökohdetta Speicherstadtia. Rakennuksen korkein kohta ulottuu 110 metriin. Se rikastuttaa kaupungin arkkitehtonista maisemaa ja toimii uuden ja vanhan kulttuurisena kohtaamispaikkana.

Kuva: www.mediaserver.hamburg.de / Michael Zapf

Konserttitalo

Musiikkiohjelma on laadukas ja monipuolinen. Elbphilharmonien konsertit järjestetään suuressa konserttisalissa, aivan rakennuksen sydämessä. Konserttisalissa on 2 100 istumapaikkaa, jotka on järjestetty omiksi saarekkeiksi keskellä sijaitsevan lavan ympärille. Toinen konserttitalon erikoisuuksista on ainutlaatuinen ”valkoinen iho”, jonka kansainvälisesti kuuluisa akustikko Yasuhisa Toyota suunnitteli erityisesti Elbphilharmonielle. Iho koostuu 10 000 erillisestä millimetrin tarkasti asennetusta kipsikuitupaneelista, joiden ansiosta ääni kantautuu salin joka nurkkaan.

Aukio

Vierailun kohokohta on 37 metriä maanpinnan yläpuolella oleva aukio. Aukiolle on mahdollista varata lippuja. Aukiolta avautuu upea panoraamanäköala kaupunkiin ja satamaan. Vanhan Kaispeicher-varaston ja rakennuksen uuden osan välissä sijaitseva näköalatasanne kulkee rakenteiden ympäri, josta konserttisalin suuri koko on helppo kokea. Sisäpuolella on hotellin aula, ja sieltä pääsee myös konserttisaleihin. Aukio on avoinna kaikille Hampurin-vierailijoille, eikä vierailu edellytä konserttiin osallistumista.