IRONMAN Hamburg 2018

Sunnuntaina 29.7.2018 Hampurissa järjestetään jälleen yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista: IRONMAN 2018 tuo hansakaupunkiin 2 500 huippu-urheilijaa!

IRONMAN Hamburg 2018

Yksi rankimmista urheilukilpailuista palaa Hampuriin 29.7.2018. IRONMAN 2018 -kilpailussa 2 500 urheilijaa kilpailee triathlonin vaativimmassa luokassa läpi Hampurin.

IRONMAN Hamburgin reitin varrella katsojat pääsevät kokemaan kilpailun jännittävän tunnelman. Kaupungissa on paljon tapahtumia erityisesti vaihtoalueilla ja kaupungintalon torilla sijaitsevassa tapahtumakeskuksessa. Tapahtuman keskus on kaupungintalon edustalla sijaitseva tori, jossa on maaliviiva sekä IRONMAN expo. Täällä on myös Ballindammin vaihtoalue sekä urheilijoiden puutarha St. Petrin kirkolla.

IRONMAN Hamburg -radan reitti

IRONMAN alkaa Alster-sivujoelta Jungfernstieg-laiturilta. Osallistujat uivat yhteensä 3,8 km kahdella sekä Binnenalsterin että Außenalsterin järvillä sijaitsevalla uimaradalla. Kilpailu jatkuu sitten polkupyörillä Ballindammin vaihtoalueen kautta. 91 kilometrin pyöräreitti ohjaa urheilijat kahdella radalla Hafencityn läpi Kohlbrandbrucke-sillan kautta etelään ja Ala-Saksin läpi Buchholzin kautta Nordheideen ja Seevetaliin. Kääntymispaikka on Lombardsbrücken sillalla. IRONMAN-triathlonin viimeinen vaihe on 42,2 kilometrin pituinen juoksuosuus Binnenalsterin ja Außenalsterin järvien ympäri sekä Hampurin keskustassa.

Radan tarkka reitti on osoitteessa:

Virallinen kisahotelli – Scandic Hamburg Emporio

Scandic Hamburg Emporio sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä kilpailun lähtö- ja maaliviivasta. Täältä on vain 10 minuutin matka lähtöpaikalle ja vaihto- sekä päätealueille.

Hintaan sisältyy

  • Runsas aamiainen – Sunnuntaina 29.7.2018 tarjoilemme aamiaisen jo klo 4.00 alkaen.
  • Shop – Voit ostaa mukaasi tuliaisia, pientä purtavaa tai kahvia.
  • Wi-fi – Maksuton langaton internetyhteys.
  • PressReader – Lue maksutta yli 5 000 sanoma- ja aikakauslehteä.
  • Uloskirjautuminen netissä
  • Kuntohuone ja sauna – Palaudu kilpailun jälkeen saunassa. Saunoja on naisille ja yhteiseen käyttöön.
  • Tilaa polkupyörälle – Voit ottaa polkupyörän huoneeseesi. Huoneessa on pyörälle turvallista säilytystilaa.
  • Pysäköinti – Pysäköintihalliin on suora kulkuyhteys hotellilta. Hallissa on 76 pysäköintipaikkaa, ja se sijaitsee vain 400 metrin päässä. Lähistöllä on myös toinen monikerroksinen pysäköintihalli, jossa on 700 paikkaa. Huomaathan, että emme voi varata pysäköintipaikkoja.
  • Kaikki on lähellä – polkupyöräliikkeet, rentouttavat hierontapalvelut sekä parhaat juoksuradat ja uima-altaat.

Logo on World Triathlon Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Sen käyttöön on lupa.