IRONMAN Hamburg 2020

Sunnuntaina 6.9.2020 Hampurissa järjestetään jälleen yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista: IRONMAN 2020. Tapahtumassa tuhannet huippu-urheilijat kokoontuvat kaupunkiin ja sinulla on mahdollisuus kokea kilpailu paikan päällä.IRONMAN Hamburg 2020

Yksi rankimmista urheilukilpailuista palaa Hampuriin 6.9.2020. IRONMAN 2020 -tapahtumassa tuhannet urheilijat kilpailevat triathlonin huipulla ympäri Hampuria intensiivisen treenikauden jälkeen.

 

IRONMAN Hamburgin reitin varrella katsojat pääsevät kokemaan kilpailun jännittävän tunnelman. Paikalla tapahtuu paljon, erityisesti siirtymäalueilla ja tapahtumakeskuksessa Hamburger Rathausmarkt -torilla. Tapahtuman keskiönä toimivalla Hamburger Rathausmarkt -torilla on kilpailun maaliviiva sekä IRONMAN-Expo. Myös läheisillä siirtymäalueilla Ballindammissa ja Athletes Gardenissa St. Petri Kirche -kirkolla tapahtuu paljon.

 

IRONMAN Hamburg -radan reitti

IRONMAN alkaa suoraan Alsterista, Jungfernstiegin rantalaiturilta. Urheilijat uivat yhteensä 3,8 km kahdella sekä Binnenalsterin että Außenalsterin järvillä sijaitsevalla uimaradalla. Kilpailu jatkuu sitten polkupyörillä Ballindammin vaihtoalueen kautta. Pyöräreitti sisältää kaksi lenkkiä, joiden pituus on yhteensä 90 km. Kaupungin keskustasta urheilijat pyöräilevät Hampurin Großmarktin ja sataman läpi Vierlanden ja Marschlanden alueille. Reitin kohokohtia ovat Hohendeicher See sekä Zollenspieker Fährhaus. IRONMAN-triathlonin viimeinen vaihe on 42,2 kilometrin pituinen juoksuosuus Binnenalsterin ja Außenalsterin järvien ympäri sekä Hampurin keskustassa.

Radan tarkka reitti on osoitteessa:

Virallinen kisahotelli – Scandic Hamburg Emporio

Scandic Hamburg Emporio sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä kilpailun lähtö- ja maaliviivasta.

Varaa näin

Kirjoita vain haluamasi saapumispäivä sekä henkilölukumäärä Scandic Hamburg Emporio -hotellin yllä olevaan varausikkunaan. Kun napsautat ”Näytä huoneet ja hinnat”, pääset tekemään varausta!

Hintaan sisältyy:

  • Runsas aamiainen – Sunnuntaina 6.9.2020 tarjoilemme aamiaisen jo klo 4.00 alkaen.
  • Pastabuffet - Kisapäivää edeltävänä iltana voit herkutella itse kokoamallasi pasta-annoksella klo 18.00. Valitse kastike sekä haluamasi liha-, vegaani tai kasvisvaihdot ja valmistaudu kisapäivään.
  • Shop – Kaikissa hotelleissamme on Shop. Täältä voit ostaa välipalaa, kahvia ja lahjoja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.
  • Wi-Fi – Maksuton, rajaton internetyhteys
  • PressReader  – Lue maksutta yli 5 000 sanoma- ja aikakauslehteä.
  • Uloskirjautuminen netissä – Vältä vastaanoton jonot kirjautumalla ulos netissä.
  • Kuntohuone ja sauna – Palaudu kilpailun jälkeen saunassa. Saunoja on naisille ja yhteiseen käyttöön.
  • Tilaa polkupyörälle – Voit ottaa polkupyörän huoneeseesi. Tilaa pyörän turvalliseen säilyttämiseen on runsaasti.
  • Pysäköinti – Hotellin alla olevassa pysäköintihallissa on 76 pysäköintipaikkaa (huomaathan, että emme varaa pysäköintipaikkoja).
  • Kaikki on lähellä – polkupyöräliikkeet, rentouttavat hierontapalvelut sekä parhaat juoksuradat ja uima-altaat.

Logo on World Triathlon Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Luvanvarainen käyttö.