IRONMAN Hamburg 2019

Sunnuntaina 28.7.2019 Hampurissa järjestetään jälleen yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista! IRONMAN 2019 tuo kaupunkiin 2 500 huippu-urheilijaa.

IRONMAN Hamburg 2019

Yksi rankimmista urheilukilpailuista palaa Hampuriin 28.7.2019. IRONMAN 2019 -kilpailussa 2 500 urheilijaa kilpailee triathlonin vaativimmassa luokassa läpi Hampurin.

IRONMAN Hamburgin reitin varrella katsojat pääsevät kokemaan kilpailun jännittävän tunnelman. Kaupungissa on paljon tapahtumia erityisesti vaihtoalueilla ja kaupungintalon torilla sijaitsevassa tapahtumakeskuksessa. Tapahtuman keskus on kaupungintalon edustalla sijaitseva tori, jossa on maaliviiva sekä IRONMAN expo. Täällä on myös Ballindammin vaihtoalue sekä urheilijoiden puutarha St. Petrin kirkolla.

IRONMAN Hamburg reitti

IRONMAN alkaa Alster-sivujoelta Jungfernstieg-laiturilta. Osallistujat uivat yhteensä 3,8 km kahdella sekä Binnenalsterin että Außenalsterin järvillä sijaitsevalla uimaradalla. Kilpailu jatkuu sitten polkupyörillä Ballindammin vaihtoalueen kautta.90 kilometrin pyöräreitti ohjaa urheilijat kahdella radalla Grossmarktin ja sataman kautta vierlanden ja Marschlanden maaseudulle. Maaseudun kohokohdat ovt Hohendeicher järvi ja Zollenspieker Färhaus. IRONMAN-triathlonin viimeinen vaihe on 42,2 kilometrin pituinen juoksuosuus Binnenalsterin ja Außenalsterin järvien ympäri sekä Hampurin keskustassa.

Radan tarkka reitti on osoitteessa:

Virallinen kisahotelli – Scandic Hamburg Emporio 

Scandic Hamburg Emporio sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä kilpailun lähtö- ja maaliviivasta.

Hintaan sisältyy

  • Runsas aamiainen – Sunnuntaina 28.7.2019 tarjoilemme aamiaisen jo klo 4.00 alkaen.
  • Shop – Voit ostaa mukaasi tuliaisia, pientä purtavaa tai kahvia.
  • Wi-fi – Maksuton langaton internetyhteys.
  • PressReader – Lue maksutta yli 5 000 sanoma- ja aikakauslehteä.
  • Uloskirjautuminen netissä
  • Kuntohuone ja sauna – Palaudu kilpailun jälkeen saunassa. Saunoja on naisille ja yhteiseen käyttöön.
  • Tilaa polkupyörälle – Voit ottaa polkupyörän huoneeseesi. Huoneessa on pyörälle turvallista säilytystilaa.
  • Pysäköinti – Pysäköintihalliin on suora kulkuyhteys hotellilta. Hallissa on 76 pysäköintipaikkaa, ja se sijaitsee vain 400 metrin päässä. Lähistöllä on myös toinen monikerroksinen pysäköintihalli, jossa on 700 paikkaa. Huomaathan, että emme voi varata pysäköintipaikkoja.
  • Kaikki on lähellä – polkupyöräliikkeet, rentouttavat hierontapalvelut sekä parhaat juoksuradat ja uima-altaat.

Myös Frankfurt am Mainissa...

Osallistutko Mainova IRONMAN European Championship Frankfurt 30.6.2019? Majoitu Scandic Frankfurt Museumsufer -hotellisssa ja nauti kisatunnelmasta aivan tapahtuma-alueen läheisyydessä. 

Logo on World Triathlon Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Sen käyttöön on lupa.