Joulun aika Hampurissa

Hansakaupunki Hampurin kuuluisille joulumarkkinoille saavutaan läheltä ja kaukaa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Hotelliale on täällä

Vuoden 2019 viikonloppu- ja kesäyöt alk. 79 €/2hh/vrk. 

Hampurin joulumarkkinat

Hampurin joulumarkkinat kuva: deejaymd - Fotolia

Hampurissa on lukuisia joulumarkkinoita ympäri kaupunkia. Historiallisen raatihuoneen markkinoita on kutsuttu Saksan kauneimmiksi, eikä suotta. Koristeelliset kojut, jouluiset tuoksut ja yksilölliset valikoimat hurmaavat niin uudet kuin vanhat kävijät jälleen marraskuusta joulukuuhun. Jopa itse joulupukki lentää reellään torin yli kolme kertaa päivässä!

Hampurin vanhimman kirkon, Pyhän Pietarin kirkon, joulutorilla voi tehdä ostoksia marraskuusta joulukuuhun. Lapsivieraille on tuotu paikalle vanhan ajan karuselli. Ottensen joulutorin tunnistaa punaisista puukojuistaan. Hehkuviinin, paahdettujen manteleiden ja muiden tutumpien tuotteiden lisäksi myynnissä on värikäs kirjo lahjaideoita eri maista. Valkeat jouluteltat nousevat ylelliselle Jungfernstiegin bulevardille veden ääreen marraskuusta tammikuun alkuun. Joulumarkkinat aikuiseen makuun löytyvät Sankt Paulin kaupunginosasta marraskuusta joulukuuhun.

Hampurin joulu lapsille

  • Joulupukin riemukas paraati lähtee liikkeelle adventin ajan joka lauantai klo 11.30, 14.00 ja 17.00 Galeria Kaufhofin luota.
  • Inner Alster -järvelle saapuu marraskuusta joulukuuhun satulaivoja, joissa voi muun muassa leipoa, tehdä teatteria ja saada kasvomaalauksia. Kahvilalaiva palvelee myös aikuisia.
  • Talvinen Winterdom-tivoli ilmestyy Hampuriin marraskuun alusta joulukuun alkuun. Pistä pää pyörälle erilaisissa laitteissa tai nautiskele ruokakojujen tarjonnasta. Ilotulitukset räiskyvät tivolissa joka perjantai-ilta.

Tutustu hotelliimme Hampurissa: