Tietoa hotellista – Scandic München Macherei

Etsitkö tietoa aamiaisajoista tai sisään- ja uloskirjautumisesta tai haluatko, että huone siivotaan? Löydät kaikki hotellissa yöpymiseesi liittyvät tiedot täältä. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä suoraan tai lähetä sähköpostia.Yleistä: Hotelli avautuu lokakuussa 2022. Voit nyt varata yöpymisen suoraan nettisivultamme tai varauspalvelusta osoitteesta reservierung.macherei@scandichotels.com

Parveke: Hotellihuoneissa ei ole parvekkeita.

Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen

Uloskirjautuminen: klo 12.00 mennessä

Kattoterassi: Kattoterassin voi varata yksityistilaisuuksiin.

Polkupyörän vuokraus: Vuokraamme polkupyöriä hintaan 16 €/vrk. Huomaathan, että polkupyöriä ei voi varata etukäteen vaan vuokraamme niitä saatavuuden mukaan. Ota yhteyttä vastaanottoon, jos sinulla on kysyttävää.

Aamiainen: Runsas buffet-aamiainen sisältää lukuisia luomutuotteita ja laajan valikoiman gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita. Aukioloajat ma–pe: 6.30–11.00, la–su: 6.30–12.00. Oletko varannut yöpymisen ilman aamiaista? Voit ostaa aamiaisen suoraan hotellista lisähintaan 21 €/hlö.

Löytötavarat: Oletko kadottanut jotain? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen macherei@scandichotels.com, ja autamme sinua mielellämme.

Pysäköinti: Hotellin pysäköintialueella on 60 pysäköintipaikkaa ja neljä sähköauton latauspistettä. Hinta on 2,50 €/tunti tai 30 €/vrk. Jos haluat varata sähköauton latauspisteen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pmacherei@scandichotels.com tai soita numeroon +49 89 925 495 0. Vastaanottomme auttaa sinua mielellään myös saapuessasi.

Huoneet tupakoiville: Hotellissa ei ole huoneita, joissa voi tupakoida.

Laskutus: Tarvitsetko yöpymisestäsi laskun tai haluatko muuttaa laskun vastaanottajaa? Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen macherei@scandichotels.com tai soittamalla numeroon at +49 170 452 96 90.

Ravintola: Kokouslounaat maanantaista perjantaihin klo 11.30–14.00. À la carte -ravintolassa voit valita suosikkisi kauden raaka-aineista valmistettujen, paikallisten tai vegaanisten annosten joukosta. Ravintola on auki joka päivä klo 16.00–22.00. Pöytävaraukset ja tiedustelut numerosta +49 170 452 96 90. 

Kuntohuone: Kuntohuone on auki päivittäin ympäri vuorokauden. Hotellissa ei ole saunaa. Vastaanotto opastaa sinua mielellään hotellin lähellä olevien lenkkeilyreittien valinnassa.

Scandic Friends -kanta-asiakasohjelma: Haluaisitko saada aina parhaan hinnan huonevarauksellesi ja lukuisia muita jäsenetuja? Kanta-asiakasohjelmassamme se onnistuu! Liity nyt tästä maksutta.

Myöhäinen saapuminen: Saavutko klo 18.00 jälkeen? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen macherei@scandichotels.com tai soita meille numeroon +49 89 925 495 0. Pyydämme luottokorttisi numeroa varauksesi takaamiseksi.

Hotellin puhelinnumero: +49 89 925 495 0

Huoneen mukavuudet: Kaikissa huoneissa on mukava jenkkisänky, silitysrauta ja -lauta, tallelokero kannettavalle tietokoneelle, televisio, kirjoituspöytä ja ilmastointi. Superior- ja Standard Family Four -huoneissa minibaari täytetään maksutta päivittäin.

Huoneet, joissa on kylpyamme: Hotellissa ei ole huoneita, joissa olisi kylpyamme. Kaikissa huoneissa on suihku.

Huoneet väliovella: Osan Standard- ja Superior-huoneista voi yhdistää väliovella. Jos haluat varata huoneen väliovella, kirjoitathan toiveesi nettisivujemme tekstikenttään varauksen yhteydessä.

Ota meihin yhteyttä: macherei@scandichotels.com tai puh. +49 89 925 495 0