Eden's Eva Shop & Day Spa

Scandic Aulanko kylpylän yhteydessä toimiva Day Spa tarjoaa monipuolisen valikoiman kasvohoitoja, hierontoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä muita hemmottelevia kokonaisuuksia.

Hemmottelua ja hyvää mieltä

Käytämme hoidoissamme korkealuokkaisia Medex- ja Thann-hoitotuotteita. Monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös pareille tai koko perheelle sekä räätälöityjä paketteja ryhmille.

Spa-hoidot

Kasvohoidot

Beautiful Face
Tuloksellinen kasvojen tehohoito kaunistaa kasvojen ihon nopeasti. Räätälöidään ihon tarpeen mukaan.
30 min 59 €

Medex Fresh Up
Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan, geeliseerumin ja hoitovoiteen.
45 min 79 €

Medex Beauty
Tasapainottava kasvohoito. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteen.
60 min 94 €

Medex for Men
Miesten tehokasvohoito. Miesten ihon vaatimusten mukainen virkistävä ja kirkastava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja ihon väriä kirkastavan naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta.
60 min 94 €, hieronnalla 75 min 109 €

Medex Antioxidant
Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito. Antioksidantteihin ja vitamiineihin
perustuva hoito ennaltaehkäisee iho-ongelmia, kuten juonteita tai pigmenttihäiriöitä. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja naamion sekä ihon ongelman mukaiset hoitotuotteet, joiden vaikutusta tehostetaan kasvojen ja decolteen hieronnalla.
75 min 119 €

Medex Lifting
Kohottava kasvohoito. Elvyttää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, silmänympäryshoidon, seerumin, kasvojen ja decolteen hieronnan sekä kiinteyttävän kollageeninaamion kasvoille.
90 min 136 €

Jalka- ja käsihoidot

Spa-manikyyri
Silottava käsihoito. Sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja lakkauksen. Kynsilakkapullo sisältyy hintaan.
60 min 89 €

Spa-pedikyyri
Pehmentävä jalkahoito. Sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan sekä lakkauksen. Kynsilakkapullo sisältyy hintaan.
60 min 89 €

Parihoidot

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet on suunniteltu toteutettavaksi kahdelle hengelle yhtä aikaa wellness-hoitohuoneessa. 

Massage Just For Us
Laatuaikaa kahdelle. Hoito keskittyy selän alueelle sisältäen selän lämpökäsittelyn, pesun, kuorinnan, hieronnan, naamion ja lopuksi lämminkivirentoutuksen.
60 min 85 €/hlö

Relaxed
Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää virkistävän intialaisen päähieronnan ja hemmottelevan aromahieronnan selän alueelle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen.
75 min 99 €/hlö

Fabulous
Hemmotteleva hoitokokonaisuus sisältää Medex Fresh Up -kasvohoidon, klassisen hieronnan yläselän, niskan ja hartiaseudun alueelle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen.
90 min 129 €/hlö

Hieronta ja vartalohoidot

Eden’s Eva Classic -hieronta
Lihasjännitystä poistava ja rentouttava klassinen hieronta. Hieronta alkaa ihoa pehmentävällä selän puhdistuksella.
30 min 49 €
45 min 65 €
60 min 78 €
75 min 99 €
90 min 120 €

Shirobhyanga-päähieronta
Virkistävä intialainen päähieronta. Pään, niskan ja hartioiden hieronta lämpimällä neitsytkookosöljyllä. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa.
45 min 89 €

Aromamassage
Rentouttava aromahieronta koko vartalolle. Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. 90 min hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan.
60 min 99 €
90 min 129 €

Hot Stone Massage
Rentouttava kuumakivihieronta vartalolle. Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus.
60 min 99 €

Chocolate Massage
Ylellinen suklaahieronta selälle. Nautinnollinen koko selän hieronta lämpimällä suklaaöljyllä rentoutukseen ja stressin poistoon. Suklaaöljy hoitaa ihoa lisäten samalla onnellisuushormonien tuotantoa.
45 min 89 €

Hoitopaketit

Stress Relief
Stressin selättäjä. Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus sisältää intialaisen päähieronnan ja lihasjännitystä laukaisevan klassisen hieronnan selälle ja niskalle. Asiakkaiden suosikki! Anna hoidon viedä murheesi.
75 min 124 €

Mother-to-be
Odottavan äidin hemmotteluhoito. Odottavan äidin koko vartalon hemmottelukäsittely rentouttaa mieltä ja kehoa. Hoito sisältää jaloille nestekiertoa aktivoivan kylvyn ja kuorinnan sekä vartalolle hemmottelevan hieronnan. Hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää ja hoitavaa THANN Shiso Body Butter -hoitovoidetta.
75 min 129 €

Beautiful Spa Day
Täydellinen kauneuspäivä sisältää tasapainoittavan Medex Beauty -kasvohoidon, kulmien muotoilun ja värjäyksen sekä valintasi mukaan joko Spa-pedikyyrin tai Spa-manikyyrin.
120 min 175 €

Hoitopaketit kylpyläkäynnillä

Hoitopaketit varattava ennakkoon suoraan hoitolasta puh. 020 703 2512 tai hoitolan nettisivuilta.

Spa & Hemmottelu
Paketti sisältää kylpyläosaston rajattoman käytön, 30 min Shirobhyanga-päähieronnan, 15 min lämpökivirentoutuksen, virkistävän pään, niskan ja hartioiden hieronnan lämpimällä neitsytkookosöljyllä, sekä kylpytakin, tossujen ja pyyhkeen vuokrauksen.
95 €

Spa & Kauneus
Paketti sisältää kylpyläosaston rajattoman käytön, 45 min heleyttävän Medex Fresh Up -kasvohoidon, sekä kylpytakin, tossujen ja pyyhkeen vuokrauksen.
95 €

Spa & Hieronta
Paketti sisältää kylpyläosaston rajattoman käytön, 45 min klassinen hieronta lämmitetyllä aromaöljyllä lihasjännityksen rentouttamiseen, sekä kylpytakin, tossujen ja pyyhkeen vuokrauksen.
95 €

Hemmottelupäivä
Paketti sisältää kylpyläosaston rajattoman käytön, Fabulous-hoitokokonaisuuden sisältäen klassisen hieronnan yläselän, niskan ja hartiaseudun alueelle, Medex Fresh Up -kasvohoidon ja lämminkivirentoutuksen sekä kylpytakin, tossujen ja pyyhkeen vuokrauksen. Hoidon lopuksi tarjoilemme teetä.
150 €