Amos Rex

Amos Rex on arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen taidemuseo Helsingin ydinkeskustassa. Museo lupaa esitellä kiinnostavaa ja kunnianhimoista taidetta virkistävästi ja elämän iloisesti.taiteen ja kaupunkikulttuurin kohtaamispaikka

Amos Rex koostuu uusista maanalaisista näyttelytiloista, vanhasta, vuonna 1936 rakennetusta Lasipalatsista ja elokuvateatteri Bio Rexistä, sekä Lasipalatsin aukiolla näyttelytilan kattona kumpuilevasta tapahtuma-aukiosta.

Scandic Friends -jäsenenä saat 50 % alennusta sisäänpääsylipuista. Etu on voimassa kortinhaltijalle ja koskee normaalihintaisia lippuja. Edun saat näyttämällä jäsenkorttisi (mobiili- tai muovikortti) kassalla lipunoston yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen, liity tästä ja hyödynnä etu!

Generation 2020 esillä 23.8. asti

Kuvaoikeudet: Riku Pihlanto / Amos Rex

Amos Rexin näyttely esittelee yli kahdeksankymmenen 15–23-vuotiaan taiteilijan teoksia, jotka valittiin yli 1600 ehdotuksen joukosta.

Näyttelyssä on esillä monipuolinen kattaus nykytaidetta, muun muassa valokuva- ja videotaidetta, kuvanveistoa, tekstiilitaidetta ja performanssia. Generation 2020 on kiehtova kurkistus nousevan tekijäpolven ajatuksiin ja taiteeseen.

Generation 2020 näyttelyn esilläoloa jatketaan kesän yli 23.8. saakka.

Tulevat näyttelyt

  • Museo suljettu 31.8.–8.10.
  • Egyptin loisto 9.10.2020–17.1.2021