Marskin cocktailkoulut

Mikä on highball? Entäs cordial? Nämä ja monet muut termit aukeavat Marskin baarin rennossa cocktailkoulussa. Nyt myös käännät keittiösi hävikin cocktailelämyksiksi hävikkicocktailkoulussa!Marskin baarin Cocktailkoulu on täällä!

Oletko joskus haaveillut cocktailien valmistuksesta ammattilaisen ottein baaritiskin takana? Tule viettämään ystävien tai kollegoiden kanssa hauska yhteinen hetki cocktailien maailmassa – jokaisen klassikkojuoman takana on aina kiehtova tarina kuultavaksi. Ja mikä parasta, baarimestarimme opastuksessa pääsette rakentamaan, sekoittamaan ja ravistamaan juomia maisteltavaksi ja nautittavaksi.

Cocktailkoulu on loistava startti viikonloppuun tai ohjelma syntymäpäiville, polttareihin ja pikkujouluihin oman porukan kesken. Hintaan sisältyy alkujuoma, baarimestarin cocktailkoulu, itse rakennettuja cocktaileja sekä tilavuokra.

Valitse kolmesta räätälöidystä teemasta suosikkisi:

1. Suomalaiset suosikkicocktailit uudella twistillä

  • Ampiainen Marskin tapaan
  • Kelkka Marskin tapaan
  • Caipiroska

2. Marskin baarin omat klassikot #finnfullness
Kun sekoitetaan ripaus sesongin antimia, historiaa ja suomalaisuutta, syntyy Marskin baarin omia klassikoita.

  • Carillobaldi
  • Finnfulness cocktail 1
  • Finnfulness cocktail 2

3. Kansainväliset klassikot kolmelta eri vuosikymmeneltä

  • Old Fashioned
  • Harvey Wallbanger
  • Espresso Martini

miltä kuulostaisi Hävikkicocktailkoulu?

Marskin baarissa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus syventyä mixologiaan, ja oppia juomien valmistusta baarimestarimme ohjaamana ympäristötietoisesti, sillä cocktailkoulun teemana on tällä kertaa hävikki ja kestävyys.

Valmistamme yhdessä maailmanluokan cocktaileja yhdistäen hävikin minimoinnin ja makuelämysten maksimoinnin. Saat kuulla kiehtovia tarinoita ja ideoita juomien takaa, ja opit itse luomaan cocktaileja, joissa kekseliäisyys, vastuullisuus ja ensiluokkaiset maut kulkevat käsi kädessä ja joissa ylijäänet raaka-aineet heräävät henkiin.

Hintaan sisältyy alkujuoma, baarimestarin cocktailkoulu, itse rakennettuja cocktaileja sekä tilavuokra.

Ota yhteyttä ja varaa

Cocktailkoulujen hinta on 64 €/hlö.
Kesto noin 2 tuntia.
Ryhmän koko: minimi 8 henkilöä.
Tiedustelut ja varaukset: sales.helsinki@scandichotels.com