Ennakkoluuloton Marski

Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, Marski by Scandic, haluaa olla kiinnostava ja ajankohtainen helsinkiläinen – paikka, johon on useita syitä tulla.Uusi Marski panostaa tapahtumiin

Jokaisella suurkaupungilla on legendaariset kohtaamispaikkansa, joissa kunkin aikakauden edelläkävijät määrittävät ajan hengen. 3.6.2019 uudelleen avattu täysin uudistettu Marski by Scandic on aina ollut yksi Helsingin tärkeimmistä kohtaamispaikoista.

Houkuttelevat tapahtumat ja eturivin yhteistyökumppanit

Uusi Marski houkuttelee tapahtumillaan. Flow Festival vyöryy Marskiin kuuden DJ-klubin voimin, Ateneumissa tarjotaan viikottaisia opastettuja kierroksia hotellin asiakkaille ja Basso Media puolestaan vaikuttaa Marskin syksyssä tapahtumakonseptilla, jonka tarkempi sisältö julkistetaan kesän jälkeen. Hotelliin avautuu myös galleriakäytävä, johon tulee esille vaihtuvia kuvataidenäyttelyitä. Yhteistyössä Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa esitellään ensimmäisenä Marskin ainutlaatuista 1960-luvun historiaa.

Lifestyle Concierge kruunaa Helsinki-vierailun

Lifestyle Concierge vastaa siitä, että Marskissa tapahtuu, ja että osansa saavat niin hotellin asiakkaat kuin helsinkiläisetkin. Hotellin sijainti Helsingin ytimessä on erinomainen lähtöpiste kaupunkiin tutustumiselle. Marski tarjoaakin asiakkailleen myös perinteistä concierge-palvelua. Marskin concierge tuntee Helsingin ja sen tapahtumat ja auttaa asiakkaita suunnittelemaan ohjelmansa parhaan matkailukokemuksen saamiseksi.

Marskin hotelliasiakkaat pääsevät nauttimaan Lifestyle Conciergen suunnittelemasta viikko-ohjelmasta, joka tarjoaa jo heti kesällä sekä kulttuuria että hyvinvointipalveluja. Museokäyntien lisäksi aktiivista suomalaisuutta voi kokea saunayoga-tunnilla tai porrastreeneissä.

Sisustus henkii kaupunkikulttuuria ja luontoa

Helsingin sydämeen avautuvan klassikkohotelli Marski by Scandicin sisustus on yhdistelmä suomalaista kaupunkikulttuuria, puhdasta luontoa ja kansainvälisiä vaikutteita. Hotellin sisustus on tyylikäs, huoliteltu ja helposti lähestyttävä.

Marskin sisustuksen suunnitellut ruotsalainen arkkitehtitoimisto Koncept haki inspiraationsa suomalaisen luonnon vahvoista väreistä sekä kullan ja messingin eri sävyistä: metsien syvästä vihreästä, marjojen punaisuudesta, rantakallioiden harmaudesta ja järvien sinisyydestä. Kiehtovaa vastapainoa tuo eläväinen helsinkiläinen kaupunkikulttuuri ja moderni huonekalumuotoilu. Muotokielessä näkyy tuulahduksia myös menneiltä vuosikymmeniltä.

Koe nykyaikainen suomalaisuus

Marskissa on mahdollista kokea nykyaikainen suomalaisuus, kaupunkilainen elämäntapa ja lähellä oleva luonto. Marskissa tälle on yhteinen nimittäjä: Finnfulness. Hotellihuoneissa Finnfulness herää henkiin muun muassa valokuvien kautta. Valokuvaaja Seppo Alangon kuvat tarjoavat hetkiä ja tunnelmia Helsingistä kaikkina vuodenaikoina kunnianosoituksena Helsingille.

Ravintolatarjonnassa Finnfulness näkyy menun hauskoilla suomalaisilla klassikoilla, raaka-aineiden kotimaisuudessa sekä ravintolan ja kahvilan nimissä.

Uudet huonetyypit ja parempi uni

Ylimmän kerroksen loft-tyyppiset huoneet nostavat matkailijan Helsingin kattojen tasalle. Niille, jotka haluavat kokea ja tuntea kaupungin sykkeen, sopii erityisesti toisen kerroksen huoneet, joissa on koko huoneen levyiset ja korkuiset ikkunat ja näkymät Helsingin kaupunkielämään.

Myös nukkumista arvostavia on Marskissa huomioitu erityisillä Sleep-huoneilla, jotka sijaitsevat hotellin keskiosassa. Ikkunattomissa huoneissa on tilan tuntua luomassa kokonainen valoseinä rentouttavaa supisuomalaista metsämaisemaa.

Uusi Marski Co-Living-huonekokonaisuus tarjoaa tavan majoittaa isomman porukan tai perheen. Kolmen hotellihuoneen kokonaisuuteen majoittuu 10 henkeä. Huoneita voi yhdistää ja erottaa väliovilla.

Vastuullisuus sekä näkyy että tuntuu

Scandicin vastuullinen toimintatapa on luonnollinen osa myös Marskin tulevaa arkea. Hotellilla on pyrkimys jätteiden kierrätyksessä peräti sadan prosentin hyötykäyttöasteeseen ja energiatehokkuus on itsestään selvyys.

Materiaalivalintoihin kiinnitetään paljon huomiota ja kierrätysmateriaaleja käytetään aina, kun se on mahdollista. Muun muassa henkilökunnan työvaatteet, ravintolan lautasliinat ja sateenvarjot ovat valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, ja painotuotteista iso osa on Joutsenmerkittyä materiaalia. Osassa vuoteiden liinavaatteista on hyödynnetty erityistä Beirtex-mikrokuitua ja ympäristömerkittyä puuvillaa.

Legendaarinen kohtaamispaikka jo 60-luvulta lähtien

Jokaisella suurkaupungilla on legendaariset kohtaamispaikkansa, joissa kunkin aikakauden edelläkävijät ovat määrittäneet ajan hengen. 1960-luvun Helsingissä hotelli Marski oli tällainen paikka: Marskin Baarissa ideat olivat villejä ja ajattelu vapaata, ja hotellissa yöpyivät kaikki vaikuttajat poliitikoista maailmantähtiin. Uusi Marski by Scandic avautuu nykyaikaiseen, rohkeaan ja ennakkoluulottomaan Suomeen, jossa suunnataan eteenpäin perinteitä ja vakautta vaalien.