Ennakkoluuloton Marski

Kaupunkikulttuuri, luovuus ja yrittäjyys kohtaavat suomalaisuuden ja kaikki sen piirteet: rehtiyden, kunnioituksen ja omaleimaisuuden. Lopputulos on persoonallinen hotellikokemus.

Uusi Marski aukeaa kesäkuussa

Jokaisella suurkaupungilla on legendaariset kohtaamispaikkansa, joissa kunkin aikakauden edelläkävijät määrittävät ajan hengen. Nyt remontoitu ja 3.6.2019 uudelleen avattava Marski by Scandic on aina ollut yksi Helsingin tärkeimmistä kohtaamispaikoista.

Sisustus henkii kaupunkikulttuuria ja luontoa

Helsingin sydämeen avautuvan klassikkohotelli Marski by Scandicin sisustus on yhdistelmä suomalaista kaupunkikulttuuria, puhdasta luontoa ja kansainvälisiä vaikutteita. Hotellin sisustus on tyylikäs, huoliteltu ja helposti lähestyttävä.

Marskin sisustuksen suunnitellut ruotsalainen arkkitehtitoimisto Koncept haki inspiraationsa suomalaisen luonnon vahvoista väreistä sekä kullan ja messingin eri sävyistä: metsien syvästä vihreästä, marjojen punaisuudesta, rantakallioiden harmaudesta ja järvien sinisyydestä. Kiehtovaa vastapainoa tuo eläväinen helsinkiläinen kaupunkikulttuuri ja moderni huonekalumuotoilu. Muotokielessä näkyy tuulahduksia myös menneiltä vuosikymmeniltä.

Koe nykyaikainen suomalaisuus

Marskissa on mahdollista kokea nykyaikainen suomalaisuus, kaupunkilainen elämäntapa ja lähellä oleva luonto. Marskissa tälle on yhteinen nimittäjä: Finnfulness. Hotellihuoneissa Finnfulness herää henkiin muun muassa valokuvien kautta. Valokuvaaja Seppo Alangon kuvat tarjoavat hetkiä ja tunnelmia Helsingistä kaikkina vuodenaikoina kunnianosoituksena Helsingille.

Ravintolatarjonnassa Finnfulness näkyy menun hauskoilla suomalaisilla klassikoilla, raaka-aineiden kotimaisuudessa sekä ravintolan ja kahvilan nimissä.

Uudet huonetyypit ja parempi uni

Ylimmän kerroksen loft-tyyppiset huoneet nostavat matkailijan Helsingin kattojen tasalle. Niille, jotka haluavat kokea ja tuntea kaupungin sykkeen, sopii erityisesti toisen kerroksen huoneet, joissa on koko huoneen levyiset ja korkuiset ikkunat ja näkymät Helsingin kaupunkielämään.

Myös nukkumista arvostavia on Marskissa huomioitu erityisillä Sleep-huoneilla, jotka sijaitsevat hotellin keskiosassa. Ikkunattomissa huoneissa on tilan tuntua luomassa kokonainen valoseinä rentouttavaa supisuomalaista metsämaisemaa.

Uusi Marski Co-Living-huonekokonaisuus tarjoaa tavan majoittaa isomman porukan tai perheen. Kolmen hotellihuoneen kokonaisuuteen majoittuu 10 henkeä. Huoneita voi yhdistää ja erottaa väliovilla.

Vastuullisuus sekä näkyy että tuntuu

Scandicin vastuullinen toimintatapa on luonnollinen osa myös Marskin tulevaa arkea. Hotellilla on pyrkimys jätteiden kierrätyksessä peräti sadan prosentin hyötykäyttöasteeseen ja energiatehokkuus on itsestään selvyys.

Materiaalivalintoihin kiinnitetään paljon huomiota ja kierrätysmateriaaleja käytetään aina, kun se on mahdollista. Muun muassa henkilökunnan työvaatteet, ravintolan lautasliinat ja sateenvarjot ovat valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, ja painotuotteista iso osa on Joutsenmerkittyä materiaalia. Osassa vuoteiden liinavaatteista on hyödynnetty erityistä Beirtex-mikrokuitua ja ympäristömerkittyä puuvillaa.

Legendaarinen kohtaamispaikka jo 60-luvulta lähtien

Jokaisella suurkaupungilla on legendaariset kohtaamispaikkansa, joissa kunkin aikakauden edelläkävijät ovat määrittäneet ajan hengen. 1960-luvun Helsingissä hotelli Marski oli tällainen paikka: Marskin Baarissa ideat olivat villejä ja ajattelu vapaata, ja hotellissa yöpyivät kaikki vaikuttajat poliitikoista maailmantähtiin. Uusi Marski by Scandic avautuu nykyaikaiseen, rohkeaan ja ennakkoluulottomaan Suomeen, jossa suunnataan eteenpäin perinteitä ja vakautta vaalien.