Scandic Marski

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti ruokailusta ystävien tai kollegojen kanssa Helsingin ydinkeskustassa tunnelmallisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Ota yhteyttä

+358 9 68061

Varaa pöytä

Ravintolassa on tarjolla maukasta ruokaa rennossa ilmapiirissä. Päivällä syöt suositun lounaan, illalla tunnelmallisen illallisen. Lämpimillä ilmoilla suositulla terassilla Mannerheimintien varrella voi nauttia raikkaista juomista ja ihastellaan kaupungin vilinää.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-10:00, la 07:00-10:30, su 08:00-11:00
Lounas: Ma-pe 11:00-13:30, la 12:00-15:00, su Suljettu
Illallinen: Ma-la 18:00-23:00, su Suljettu