Hiihto- ja laskettelukohteet

Suomessa voit kokea toinen toistaan upeampia hiihto- ja laskettelukohteita. Useat hotellimme sijaitsevat lähellä parhaimpia talvikohteita. Vietä unohtumaton lumiloma samalla kun nautit hotellin pehmeistä pedeistä ja valmiista aamiaisesta.Erikoistarjous alk. 69 €/2hh/vrk jatkuu

Voimassa koodilla SUVI koko kesän väh. kahden yön majoituksiin Helsingin lisäksi nyt myös hotelli- ja kylpyläkohteisiimme ympäri Suomen.

Pohjois-Suomi

Ruka, Kuusamo

Ruka on yksi Suomen monipuolisimmista hiihto- ja laskettelukohteista. Rukalla voit lasketella, hiihtää, lumikenkäillä ja moottorikelkkailla. Lisäksi sieltä löytyy paljon muutakin hauskaa talvista tekemistä. Rukan vaihtelevat rinteet sekä laaja hissiverkosto takaavat sinulle onnistuneen lasketteluloman.

Ounasvaara, Rovaniemi

Ounasvaaran hiihtokeskus sijaitsee aivan Rovaniemen keskustan läheisyydessä. Ounasvaaralta löydät kattavan valikoiman hiihtolatuja sekä laskettelurinteitä kaikentasoisille laskijoille. Ounasvaara kuuluu Suomen lumivarmimpien hiihtokeskusten joukkoon.

Rovaniemellä voit harrastaa myös paljon muitakin talviaktiviteetteja.

Keski-Suomi

Laajis, Jyväskylä

Laajis sijaitseen vain neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Laajiksesta löydät 12 laskettelurinnettä sekä 3 snowparkia. Lastenmaan loivat rinteet sopivat hyvin lapsiperheille. Laskettelupäivän jälkeen kannattaa rentoutua kylpylähotellimme Scandic Laajavuoren trooppisen allasosaston lämmössä.

Tahko, Kuopio

Kuva: Mostphotos.com

Tahkon laskettelukeskukseen on helppo saapua, sillä se sijaitsee vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta. Tahkon hyväkuntoiset rinteet varmistavat onnistuneen lasketteluloman. Tahkolla sijaitsee myös noin 13 metriä korkea näköalatorni, josta voi ihastella maisemia jokaiseen ilmansuuntaan.

Koli, Joensuu

Kolin maastoissa hiihtokausi on pitkä ja latuja on peräti 80 kilometrin verran. Kolilta löydät myös Suomen pisimmän valaistun ladun (25 km). Kolille on alle tunnin ajomatka Joensuusta.

Etelä-Suomi

Messilä, Lahti

Messilästä löydät 10 erilaista rinnettä sekä jopa 70 kilometrin verran hiihtolatuja. Messilä sijaitsee hyvällä paikalla vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. 

Kalpalinna, Hämeenlinna

Kalpalinnan laskettelukeskus Turengissa on vain n. 20 min ajomatkan päässä Hämeenlinnasta. Yhdistä hemmotteleva kylpyläloma ja hauska laskettelureissu ja majoitu Scandic Aulanko -kylpylähotellissa. Kalpalinnassa on 7 monipuolista rinnettä kaikentasoisille laskijoille.

Mielakka, Kouvola

Mielakka on hiihto- ja laskettelukeskus Kouvolan sydämessä vain noin 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keskuksen rinteet sopivat kaikentasoisille laskijoille. Mielakasta löydät Kouvolan laajimman latuverkoston.