Hiihto- ja laskettelukeskukset

Suomessa voit kokea toinen toisiaan upeampia hiihto- ja laskettelukohteita. Useat hotellimme sijaitsevat lähellä parhaimpia kohteita. Vietä unohtumaton lumiloma samalla kun nautit hotellin pehmeistä pedeistä ja runsaasta aamiaisesta.Pohjois-Suomi

Ruka, Kuusamo

Ruka on yksi Suomen monipuolisimmista hiihto- ja laskettelukohteista. Rukalla voit lasketella, hiihtää, lumikenkäillä ja moottorikelkkailla. Lisäksi sieltä löytyy paljon muutakin hauskaa talvista tekemistä. Rukan vaihtelevat rinteet sekä laaja hissiverkosto takaavat sinulle onnistuneen lasketteluloman.

Ounasvaara, Rovaniemi

Ounasvaaran hiihtokeskus sijaitsee aivan Rovaniemen keskustan läheisyydessä. Ounasvaaralta löydät kattavan valikoiman hiihtolatuja sekä laskettelurinteitä kaikentasoisille laskijoille. Ounasvaara kuuluu Suomen lumivarmimpien hiihtokeskusten joukkoon.

Rovaniemellä voit harrastaa myös paljon muitakin talviaktiviteetteja.

Keski-Suomi

Laajis, Jyväskylä

Laajis sijaitseen vain neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Laajiksesta löydät 12 laskettelurinnettä sekä 4 snowparkia. Lastenmaan loivat rinteet sopivat hyvin lapsiperheille. Laskettelupäivän jälkeen kannattaa rentoutua kylpylähotellimme Scandic Laajavuoren trooppisen allasosaston lämmössä.

Tahko, Kuopio

Kuva: Mostphotos.com

Tahkon laskettelukeskukseen on helppo saapua, sillä se sijaitsee vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta. Tahkon hyväkuntoiset rinteet varmistavat onnistuneen lasketteluloman. Tahkolla sijaitsee myös noin 13 metriä korkea näköalatorni, josta voi ihastella maisemia jokaiseen ilmansuuntaan.

Vuokatti, Kajaani

Vuokatinrinteet sijaitsevat vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kajaanista. Vuokatin pisimmät rinteet sijaitsevat Pohjoisrinteellä ja ne ovat jopa 1100 metriä pitkiä. Vuokatti sopii mainosti lapsiperheille, sillä sieltä löydät turvallisen lasten alueen.

Etelä-Suomi

Messilä, Lahti

Messilästä löydät 10 erilaista rinnettä sekä jopa 70 kilometrin verran hiihtolatuja. Messilä sijaitsee hyvällä paikalla vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. 

Sveitsi, Hyvinkää

Loistavan sijaintinsa ansiosta Sveitsin hiihtokeskukseen on helppo saapua Etelä-Suomesta. Sveitsin rinteet ovat tehty laadukkaasti ja suunniteltu turvalliseksi myös perheen pienimmille. Sveitsissä sijaitsee kaunis luonnonpuisto, jossa pääset talvella hiihtämään valaistuja latuja pitkin.

Mielakka, Kouvola

Mielakka on hiihto- ja laskettelukeskus Kouvolan sydämessä vain noin 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keskuksen rinteet sopivat kaikentasoisille laskijoille. Mielakasta löydät Kouvolan laajimman latuverkoston.