Hiihtotekniikka haltuun

Hiihtämään on helppo oppia mutta oikean tekniikan hallitseminen vaatii pientä harjoittelua. Tässä Sami ”Musti” Jauhojärven vinkit, miten hiot tekniikkasi parempaan kuntoon!Ammattilaisvinkit parempaan hiihtoon

Scandicin hiihtokoulussa pureudumme ensin vapaan ja perinteisen hiihtotekniikkaan sekä laskemiseen. Katso videovinkit ja varmista oikeaoppinen tekniikka!

Osa 1 - Vapaa hiihtotyyli

Ovatko Wassberg- ja kuokka-tekniikat jo hallussa ja miten vältät yleisimmät vapaan tekniikan virheet? Entä millaiset välineet takaavat onnistuneen hiihtoreissun? Katso Mustin vinkit vapaalle hiihtotyylille!

Osa 2 - Perinteinen hiihtotyyli

Miten onnistuu tasatyöntö ja mistä lähtee tyylipuhdas vuorohiihto? Entä miten varmistat käsien oikeaoppisen liikeradan? Katso Mustin hiihtovinkit perinteiselle hiihtotyylille!

Osa 3 - Laskeminen

Millainen on oikeaoppinen laskuasento ja miten parhaiten jarruttaa? Entä miten kehität laskutaitoa? Katso Mustin hiihtovinkit laskemiseen!

Osa 4 - Ravinto ja lepo

Mitä syödä ennen treeniä ja miten säilytät hyvän ateriarytmin? Entä miten palautua treenin jälkeen? Katso Mustin vinkit ravintoon ja lepoon!

Osa 5 - Lihaskunto

Mitä hiihtäjän tulisi ottaa huomioon lihaskunnossa ja miten usein lihaskuntoa tulisi harjoittaa? Entä millaisia harjoituksia voit tehdä helposti ilman välineitä? Katso Mustin vinkit lihaskuntoon!

Scandic tukee suomalaista hiihtoa huipputasolta valmennus- ja seuratoimintaan. Scandic haluaa hiihdon yhteistyökumppanina tuoda hiihtoharrastusta lähemmäs hotellivieraita ja innostaa suomalaisia hiihtämään.