Huoneistoloma Rukalla

Varaa vähintään 3 yön majoitus ja majoitu tarjoushintaan Scandic Rukahovin viihtyisissä huoneistohotellissa.

Syksyn huoneistoloma 70 €/vrk

Scandic Rukahovin viihtyisät huoneistot ovat täydellisiä pidempään majoitukseen Rukalla. Rentoudu oman saunan lempeissä löylyissä ja nauti viihtyisän huoneiston omasta rauhasta ennen herkullisten annosten valmistusta huoneiston omassa keittiönurkkauksessa.

Hintaesimerkki

  • kesällä ja syksyllä 70 €/vrk/2hh
  • talvella 99 €/vrk/2hh

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuiltamme.

Runsas aamiainen ostettavissa lisähintaan.

Voimassa

Joka päivä vähintään 3 yön majoituksiin Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa 30.11.2020 asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa vähintään 3 yön majoitus netissä ja valitse Huoneistoloma-hinta. Et tarvitse erillistä varauskoodia. Voit myös tehdä varauksen suoraan hotellista puhelimitse +358 8 2374 8948 tai sähköpostitse rukahovi@scandichotels.com

Hintaselitys
Tarjoushinta Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa on varattavissa netissä ja suoraan hotellista. Voimassa vähintään 3 yön majoituksiin 30.11.2020 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja on voimassa vain uusiin varauksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti.
Varausehdot