Huoneistoloma Rukalla

Varaa vähintään 3 yön majoitus ja majoitu tarjoushintaan Scandic Rukahovin viihtyisessä huoneistohotellissa.Viihtyisä huoneistoloma 99 €/vrk

Scandic Rukahovin huoneistot sopivat aktviisen lomaan ja sijaitsevat rinteiden ja reittien vieressä. Huoneistossa majoitut omassa rauhassa, rentoudut oman saunan lempeissä löylyissä ja herkullisten annosten valmistus onnnistuu huoneisto keittiönurkkauksessa.

Hintaesimerkki

  • talvella 99 €/vrk/2hh
  • kesällä ja syksyllä 70 €/vrk/2hh

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuiltamme.

Runsas aamiainen ostettavissa lisähintaan.

Voimassa

Joka päivä vähintään 3 yön majoituksiin Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa 30.11.2020 asti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa vähintään 3 yön majoitus netissä ja valitse Huoneistoloma-hinta. Et tarvitse erillistä varauskoodia. Voit myös tehdä varauksen suoraan hotellista puhelimitse +358 8 2374 8948 tai sähköpostitse [email protected]

Hintaselitys
Tarjoushinta Scandic Rukahovin apartment-huoneistoissa on varattavissa netissä ja suoraan hotellista. Voimassa vähintään 3 yön majoituksiin 30.11.2020 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja on voimassa vain uusiin varauksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti.
Varausehdot