Iskelmäparatiisi 7.–8.6.

Kyrösjärven upeissa rantamaisemissa Ikaalisten Kylpylässä kesäkuun alussa järjestettävä Iskelmäparatiisi starttaa festarikauden. Näitä juhlia eivät edes mahdolliset kesäsateet pilaa, sillä suomalaisen popin ja iskelmän suosikkiartistit esiintyvät katetussa teltassa.

Iskelmäparaatiisin upeat tähtiartistit

Festivaali-viikonloppuna lavalla nähdään J. Karjalainen, esiintymislavoille palanneet Suurlähettiläät, Kolmas Nainen sekä Iskelmä Gaalassa 2019 vuoden viihdyttäjäksi valittu Kaija Koo. Lisäksi lavalle nousevat nuori laulaja-lauluntekijä Ellinoora, kestosuosikki Irina sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Ja kun artistikattaukseen lisätään vielä lukuisistaan hiteistään tuttu Samuli Edelman, on Suomen kesän festarikauden aloittava tähtikaarti valmis. 

Liput ja majoitus nyt myynnissä

Osta liput lippu.fi 

Osta majoitus

Yövy Scandic Ikaalisten Kylpylässä ja varmista mukava festarikokemus. Huom! Festariaikainen majoitus 7.–8.6. edellyttää Iskelmäparatiisi-lippua. Osta lippu erikseen osoitteessa lippu.fi tai viimeistään festivaaalialueen portilta.

  • 85 €/vrk/hlö jaetussa kahden hengen Standard-huoneessa
  • 155 €/vrk/hlö yhden hengen Standard-huoneessa

Hintaan sisältyy

  • Majoitus (huom. majoitukseen ei sisälly festarilippua)
  • Runsas aamiainen
  • Kylpyläsosaston, saunojen ja kuntosalin käytön
  • Wellness & Sport -ohjelman liikuntatunnit

Hinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Varaus on sitova ja se tulee maksaa varauksen yhteydessä, sitä ei voi muuttaa eikä rahoja palauteta. Hotellihuoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.