Takaisin hotelliin

Hyvinvointi ja kuntoilu

Hotellissa on viihtyisä sauna- ja uima-allasosasto. Rentoudu porealtaissa, uima-altaassa ja lempeissä löylyissä. Kuntoilu onnistuu hotellin kuntohuoneessa sekä läheisillä ulkoilureiteillä.

Aktiviteetit Imatralla

Sijaintimme tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet sekä runsaasti aktiviteetteja. Imatran alueella on myös upeita luontoreittejä ja -polkuja sekä historiallinen Kruunupuisto, joka on Suomen ensimmäinen luonnonsuojelualue. Hotellin vierestä löytyy tenniskenttä ja frisbeegolfrata, johon voit lainata kiekkoja vastaanotostamme. Tämän lisäksi voit lainata vastaanotosta pyörän sekä erilaisia pihapelejä kuten mölkky, kroketti ja petankki.

Wellness-osasto

Saunaosastollamme on tarjolla saunojen lisäksi uima-allas, kaksi poreallasta, pienille lapsille sopiva allas sekä rentouttavia lämpöpetejä. Alle 10-vuotiaat pääsevät allasosastolle vain aikuisen seurassa.

Altaiden lämpötilat

Uima-allas +27° C
Lasten kahluuallas +27° C
Poreallas +30° C

Saunat

Naisille on kaksi erilaista saunaa; Itämainen sauna miedoilla löylyillä ja perinteinen sauna. Miehille on Linnasauna, jonka yhteydessä on tilava oleskelutila.

Infrapunasauna

Asiakkaamme voivat kokeilla myös terveysvaikutteistaan kiiteltyä infrapunasaunaa lisähintaan 25 €/45min (Scandic Friends -jäsenet 19 €/45min). Varaukset infrapunasaunaan tehtävä etukäteen vastaanotosta.

Aukioloajat

Uima-allas

Uima-allas

Aukioloajat: su–to 16.00–21.30, pe–la 15.00–21.00
Poreallas

Poreallas

Aukioloajat: su–to 16.00–21.30, pe–la 15.00–21.00
Kuntohuone

Kuntohuone

Aukioloaika arkisin: Avoinna aina
Aukioloaika viikonloppuisin: Avoinna aina

Sauna

Aukioloajat: su–to 16.00–21.30, pe–la 15.00–21.00
Erillinen sauna miehille ja naisille: Kyllä