Järvenpään kesä

Luonnonkaunis Järvenpää tunnetaan kätevästä sijainnistaan ja vahvasta kulttuuriperinnöstään. Tutustu Jean Sibeliuksen kotiin Ainolaan, ulkoile Tuusulanjärven rannalla ja jammaile Puistobluesin tahdissa. Tekemistä riittää myös koko perheelle.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Junalla Heurekaan!

Kuvaoikeudet: Scandichotels.com

Järvenpää sijaitsee aivan junaradan varrella, vain 30 minuutin junamatkan päässä Helsingistä. Junalla pääsee myös 15 minuutissa kätevästi perheiden suosimaan Tiedekeskus Heurekaan. Hotellimme Järvenpäässä sijaitsee aivan juna-aseman vieressä.

Musiikkia läpi kesän

Kuvaoikeudet: Scandichotels.com & Mostphotos.com

Järvenpäässä löytyy tarjontaa myös kulttuurista kiinnostuneille, kaupunki tunnetaankin Jean Sibeliuksen kotikaupunkina. Tutustu tänä kesänä Sibeliuksen kotiin Ainolaan, Halosenniemen taiteilijakoteihin, sekä Järvenpää-talon konsertteihin.

Kesällä Järvenpään valtaa viisipäiväinen Puistoblues-festivaali, joka on yksi Euroopan suurimpia Blues-tapahtumia. Festivaaleilla riittää tekemistä myös koko perheelle.

Ulkoile ja liiku

Kuvaoikeudet: Scandichotels.com & Mostphotos.com

Tuusulanjärven rantareitti ja erinomaiset ulkoilualueet, sekä kaksi kaupungin ylläpitämää uimarantaa tarjoavat paljon erilaisia urheilumahdollisuuksia. Ratsastus, soutaminen ja golf ovat vain osa lukuisista aktiviteeteista joita Järvenpäässä voi harrastaa.

Hotellimme Järvenpäässä