Järvenpään kesä

Luonnonkaunis Järvenpää tunnetaan kätevästä sijainnistaan ja vahvasta kulttuuriperinnöstään. Tutustu Jean Sibeliuksen kotiin Ainolaan, ulkoile Tuusulanjärven rannalla ja jammaile Puistobluesin tahdissa. Tekemistä riittää myös koko perheelle.

hIIHTOLOMA 20 % ALENNUKSELLA

Juuri nyt varaat majoituksen etuhintaan Scandicin hotelli- ja kylpyläkohteissa kuudessa maassa. 

Junalla Heurekaan!

Kuvaoikeudet: Scandichotels.com

Järvenpää sijaitsee aivan junaradan varrella, vain 30 minuutin junamatkan päässä Helsingistä. Junalla pääsee myös 15 minuutissa kätevästi perheiden suosimaan Tiedekeskus Heurekaan. Hotellimme Järvenpäässä sijaitsee aivan juna-aseman vieressä.

Musiikkia läpi kesän

Kuvaoikeudet: Scandichotels.com & Mostphotos.com

Järvenpäässä löytyy tarjontaa myös kulttuurista kiinnostuneille, kaupunki tunnetaankin Jean Sibeliuksen kotikaupunkina. Tutustu tänä kesänä Sibeliuksen kotiin Ainolaan, Halosenniemen taiteilijakoteihin, sekä Järvenpää-talon konsertteihin.

Kesällä Järvenpään valtaa viisipäiväinen Puistoblues-festivaali, joka on yksi Euroopan suurimpia Blues-tapahtumia. Festivaaleilla riittää tekemistä myös koko perheelle.

Ulkoile ja liiku

Kuvaoikeudet: Scandichotels.com & Mostphotos.com

Tuusulanjärven rantareitti ja erinomaiset ulkoilualueet, sekä kaksi kaupungin ylläpitämää uimarantaa tarjoavat paljon erilaisia urheilumahdollisuuksia. Ratsastus, soutaminen ja golf ovat vain osa lukuisista aktiviteeteista joita Järvenpäässä voi harrastaa.

Hotellimme Järvenpäässä