Varaa

sharing meal at scandic hotels
sharing meal at scandic hotels Scandic Jyvaskyla, Restaurant Colonial, terrace
Takaisin hotelliin

Ravintola

Meillä nautit tuoretta, kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia ja maistuvia burgereita. Kesäisin avaamme myös aurinkoisen terassin.

Ota yhteyttä

+358 14 3302101

Hotellin ravintola on tällä hetkellä väliaikaisesti suljettu. Aamiaisbuffetin sijaan tarjolla on take way -aamiainen ja shopistamme voit ostaa ruoka- ja juomatuotteita.

1.6. alkaen ravintolamme on taas avoinna, jolloin aamiainen tarjoillaan buffetiin sijaan osin pöytiin katetuilla ja osin noutopisteistä noudettavilla tuotteilla. Illallisella valittavanasi on valikoima  suosituimpia annoksiamme. Jos haluat syödä mieluummin huoneessasi, voit tilata etukäteen take away -aamiaisevaihtoehtomme ja ravintolan aukioloaikana kaikki illallisannoksemme mukaan vietäväksi.

Täältä voit lukea lisää miten varmistamme turvallisen vierailun hotellissa ja ravintolassa sekä vieraillemme että tiimiläisillemme.

Asiakkaanamme pysäköit maksutta hotellin ulkopysäköintialueella.

Kesäisin avaamme viihtyisän terassin, jossa on tarjolla ravintolan herkullinen à la carte -lista sekä raikkaita juomia pöytiintarjoiltuna. Aurinko paistaa terassille aamusta iltaan asti. Käynti terassille ravintolan kautta.

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19 €/hlö.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-10:00, la 07:00-10:30, su 07:30-10:30
 (Aamiaisbuffet suljettu: Ma-su Suljettu)

Lounas: Ma-pe 11:00-13:30, la-su Suljettu
 (Lounas tauolla kevään ja kesän ajan: Ma-su Suljettu)

Illallinen: Ma-la 17:00-21:30, su Suljettu
 (Ravintola suljettu: Ma-su Suljettu)