Hyvinvointikeskus 4event

Scandic Laajavuoren yhteydessä toimiva 4event Hyvinvointikeskus tarjoaa monipuoliset liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät palvelut.

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Hyvinvointikeskuksen palveluiden yhteydessä pääsy kylpylään 50 % alennuksella.

Kehon Ikä -kartoitus
Monipuolinen terveyskunnon kartoitusmenetelmä, joka on helppo suorittaa kuntotasosta riippumatta. Kartoituksesta saat helposti ymmärrettävän asiantuntija-arvion aerobisesta kunnosta ja lihaskunnosta sekä muista keskeisistä terveysarvioista mielyttävästi ja helposti.
95 €/hlö, 695 € + alv./10 hlö

Henkilökohtainen valmennusohjelma - liikunta
Kehon Ikä -kartoitus ja hyvinvointivalmentajan suunnittelema kunto-ohjelma on tarkoitettu kehittämään hyvää fyysistä kuntoa liikunnan avulla. Ohjelma luodaan henkilökohtaisten tavoitteidesi ja kuntotasosi pohjalta. Hyvinvointivalmentajan suunnitteleman valmennusohjelman kesto on 8–12 viikkoa. Lisäksi saat Vireys-kirjan, joka auttaa löytämään oleellisimmat asiat liikunnasta ja ravitsemuksesta.
145 €/hlö

Minä ja ravitsemus -palvelu
Minä ja ravitsemus -palvelu auttaa syömään järkevästi sekä nauttimaan ruoasta stressittömästi. Palvelu sopii henkilölle, joka haluaa parantaa elämänlaatuaan ja vireyttään ravitsemuksen avulla. Palveluun kuuluu ennakkotehtävänä neljän vuorokauden ravitsemuspäiväkirja, henkilökohtainen tapaaminen hyvinvointivalmentajan kanssa (n. 60 min) sekä puhelinkontaktointi (n. 15 min).
129 €/hlö

Hyvinvointianalyysi
Hyvinvointianalyysi on kolme vuorokautta kestävä sykevälimittaus, joka kertoo todellisen tilanteesi stressin, palautumisen ja liikunnan vaikutusten suhteen.
Hinta 195 €.
Lisätiedot ja varaukset 020 7291 869

Hyvinvointivalmentaja
4event hyvinvointivalmentajan kanssa varmistat kuntoilusi oikean suunnan. Hyvinvointivalmentajan palvelu koostuu henkilökohtaisesta liikuntaneuvonnasta, kirjallisesta tukimateriaalista ja puhelinkontaktoinnista. Suositeltava hyvinvointivalmennuksen kesto on 3 x 60 min ja 3 x 20 min puhelinkontaktointia.
Hinta esimerkki 4 x 1 h 89 €/hlö/h

Kuntosaliharjoittelu + henkilökohtainen kuntosaliohjelma
Ammattitaitoinen 4event valmentaja opastaa TechnoGym-kuntosalilaitteiden turvalliseen ja monipuoliseen käyttöön ja harjoitteluun oikealla teholla ja liikemäärillä. Ohjatun harjoittelun jälkeen valmennettavalle laaditaan kirjallinen henkilökohtainen harjoitteluohjelma. Kuntosaliohjauksen kesto on 60 min. Ohjelma varataan etukäteen.
89 €/hlö

Ohjattu keilaus
Heittoharjoittelussa keskitytään oikeaoppisiin vauhtiaskeleisiin ja heittotekniikkaan. Pelin alussa ohjaaja kertoo keilailun etiketin, säännöt ja pistelaskun. Ohjaustuokio kestää 30 min, jonka jälkeen jää aikaa harjoitella opittuja asioita omatoimisesti vielä n. 25 min samalla ratavuokralla. Ratavuokrat tulevat ohjaushinnan päälle.
65 €/5 hlö, lisähenkilöt 8 €/hlö

Hintoihin lisätään sunnuntaisin ja pyhinä 20 %.