Kylpylä Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori -hotellin kylpylässä on helppo rentoutua. Erilaisten altaiden ja saunojen lisäksi voit nauttia Day Span hemmottelevista hoidoista. Kylpylän käyttö sisältyy hotellivieraiden majoitushintaan.Kylpylän aukioloajat ja info

Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee laadukas kylpyläosastomme. Nauti lämpimistä porealtaista ja vesilaguunista tai ui kuntouintialtaassamme. Monipuolinen saunavalikoimamme ei jätä ketään kylmäksi. Kylpylän vapaa käyttö sisältyy hotellivieraiden majoitushintaan.

Aukioloajat

Ma–to klo 8.00–21.00
Pe–la klo 8.00–22.00
Su klo 8.00–20.00

Allasosasto sulkeutuu 30 min ennen kylpylän sulkemista.

Allasosasto

800 m2 allasosastolta löytyy erilaisia altaita kuntouintialtaasta hemmottelevaan lämpimään vesilaguuni altaaseen ja porealtaisiin.

Altaat

  • Panorama-allas +32 °C syvyys 140 cm
  • Lasten allas +32 °C syvyys 32 cm
  • Lämmin vesilaguuni +37 °C syvyys 80/130 cm
  • Kylmäallas +7 °C syvyys 130 cm
  • Kuntouintiallas +29 °C syvyys 150 cm
  • Poreallas +34 °C

Osa panorama-altaasta on varattu vauvauinnille torstaisin klo 16.00–18.00 ja lauantaisin klo 8.00–9.30. Vauvauintien ajan poreet ja hierontapisteet ovat turvallisuussyistä pois käytöstä.

Saunat

Meillä miehet voivat lämmitellä korpi-, mökki-, city- tai höyrysaunassa, naiset ruusu-, kristalli- ja höyrysaunassa. Yhteinen höyrysauna naisille ja miehille, jonka naisten- ja miestenpuolen erottaa toisistaan maitolasiseinä. Kylpylässämme on myös monista terveysvaikutuksistaan kiitelty infrapunasauna.

Hotellissa on myös kaksi yksityiskäyttöön vuokrattavaa tilaussaunaa.

Ikärajat

Alle 10-vuotiaat allasosastolle vain aikuisen seurassa. Kylpylässämme 7 vuotta täyttäneet lapset käyttävät oman sukupuolen mukaisia puku-, pesu- ja saunatiloja.

Day Spa

Tutustu muihin kylpylä- ja wellness-hotelleihimme Suomessa