Scandic Kajanus

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti huolella valmistettu ateria hotellimme tilavassa ja valoisassa ravintolassa. Arkisin tarjoilemme herkullisen lounaan, illalla tunnelmallisen illallisen. Kesäaikaan käytössä on myös mukava terassi.

Ota yhteyttä

+358 8 61 641

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 17 €/hlö.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-10:00, la 07:00-10:00, su 07:30-11:00
Lounas: Ma-pe 11:00-14:00, la-su Suljettu
Illallinen: Ma-la 17:00-22:30, su Suljettu
Baari: Ma-la 17:00-23:00, su Suljettu