Vesiliikuntakeskus

Scandic Kajanus -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Vesiliikuntakeskukseen, jossa on useita useita uima-altaita, 50 metrin liukumäki ja lempeälöylyiset saunat.Kesällä 20.6.–17.7.2022 suljettu huollon vuoksi

Virkisty vesiliikuntakeskuksessa

Huomioithan, että Scandic Kajanus ei operoi Vesiliikuntakeskusta ja keskuksen käyttö ei sisälly majoituksen hintaan.

Kaukaveden altaissa riittää vettä ja vaihtoehtoja; on kylmää ja kuumaa, pitkää ja lyhyttä allasta. Esteettömyys ja nostinlaitteet mahdollistavat nautinnon kaikille liikkumistapaan katsomatta.

Pääallas ja hyppytorni

Vesiliikuntakeskuksen pääallas on 50 m pitkä ja siinä on yhteensä 8 rataa. Se soveltuu hyvin mm. kuntouintiin, vesijuoksuun ja vesiurheilulajien monipuoliseen harrastamiseen. Pääaltaan syvässä päässä voi varovaisuutta noudattaen loiskauttaa myös ponnahduslaudalta 1 ja 3 metrin korkeudelta.

Monitoimiallas

Monitoimialtaan 30 asteinen vesi kutsuu rentoutumaan. Altaan pore- ja suihkupisteissä voit hoitaa niska ja hartia-alueita. Monitoimiallas on 1,1 - 1,35 metriä syvä.

Opetusallas

Opetusallas tarjoaa turvallisen ympäristön tutustua veteen ja harjoitella perustaitoja. Altaan pituus on n. 20 m ja syvyys vaihtelee 0.8 – 1 m. Veden lämpötila pääaltaassa on 28 astetta.

Kylmävesiallas

Kylmävesialtaassa tunnet kuinka pintaverenkierto vilkastuu ja opit nopeasti nauttimaan sen tuomasta hyvänolon tunteesta kehossasi. Kylmävesialtaan syvyys on 1,10 metriä ja veden lämpötila 4-6 astetta.

Kylmävesiallas

Kuumavesiallas

Kuumavesiallas tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Kuumavesialtaan syvyys on 0,5 metriä ja veden lämpötila 37 astetta.

Taaperoallas

Kaikkein pienimmille polskijoille on vesiliikuntakeskuksessa aivan oma allas, jossa lämpöinen vesi, kala-aiheinen vesilelu ja pieni liukumäki innostavat pärskimään! Taaperoaltaan syvyys on 0,1 - 0,25 metriä ja veden lämpötila 30 astetta.

Liukumäki

Pitkä, 50 metrin liukumäki kiemurtelee rakennuksen ulkopuolella. Liukumäessä lasketaan yksi kerrallaan ja jalat edellä. Turvallisuussyistä ikäraja liukumäkeen on 8 vuotta, nuoremmat yhdessä aikuisen kanssa.

Hinnat ja aukioloajat

Lippujen hinnat ja aukioloajat saattavat vaihdella, tarkastathan ne vesiliikuntakeskuksen omilta sivuilta.