Vesiliikuntakeskus

Scandic Kajanus -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Vesiliikuntakeskukseen, jossa on useita useita uima-altaita, 50 metrin liukumäki ja lempeälöylyiset saunat.Virkisty vesiliikuntakeskuksessa

Huomioithan, että Scandic Kajanus ei operoi Vesiliikuntakeskusta ja keskuksen käyttö ei sisälly majoituksen hintaan.

Kaukaveden altaissa riittää vettä ja vaihtoehtoja; on kylmää ja kuumaa, pitkää ja lyhyttä allasta. Esteettömyys ja nostinlaitteet mahdollistavat nautinnon kaikille liikkumistapaan katsomatta.

Pääallas ja hyppytorni

Vesiliikuntakeskuksen pääallas on 50 m pitkä ja siinä on yhteensä 8 rataa. Se soveltuu hyvin mm. kuntouintiin, vesijuoksuun ja vesiurheilulajien monipuoliseen harrastamiseen. Pääaltaan syvässä päässä voi varovaisuutta noudattaen loiskauttaa myös ponnahduslaudalta 1 ja 3 metrin korkeudelta.

Monitoimiallas

Monitoimialtaan 30 asteinen vesi kutsuu rentoutumaan. Altaan pore- ja suihkupisteissä voit hoitaa niska ja hartia-alueita. Monitoimiallas on 1,1 - 1,35 metriä syvä.

Opetusallas

Opetusallas tarjoaa turvallisen ympäristön tutustua veteen ja harjoitella perustaitoja. Altaan pituus on n. 20 m ja syvyys vaihtelee 0.8 – 1 m. Veden lämpötila pääaltaassa on 28 astetta.

Kylmävesiallas

Kylmävesialtaassa tunnet kuinka pintaverenkierto vilkastuu ja opit nopeasti nauttimaan sen tuomasta hyvänolon tunteesta kehossasi. Kylmävesialtaan syvyys on 1,10 metriä ja veden lämpötila 4-6 astetta.

Kylmävesiallas

Kuumavesiallas

Kuumavesiallas tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Kuumavesialtaan syvyys on 0,5 metriä ja veden lämpötila 37 astetta.

Taaperoallas

Kaikkein pienimmille polskijoille on vesiliikuntakeskuksessa aivan oma allas, jossa lämpöinen vesi, kala-aiheinen vesilelu ja pieni liukumäki innostavat pärskimään! Taaperoaltaan syvyys on 0,1 - 0,25 metriä ja veden lämpötila 30 astetta.

Liukumäki

Pitkä, 50 metrin liukumäki kiemurtelee rakennuksen ulkopuolella. Liukumäessä lasketaan yksi kerrallaan ja jalat edellä. Turvallisuussyistä ikäraja liukumäkeen on 8 vuotta, nuoremmat yhdessä aikuisen kanssa.

Hinnat ja aukioloajat

Lippujen hinnat ja aukioloajat saattavat vaihdella, tarkastathan ne vesiliikuntakeskuksen omilta sivuilta.