Kajaanin talvi

Kainuun vaaramaisemissa on kaikki, mitä tarvitset unohtumattomaan talvilomaan.

Juuri nyt – talven hotelliloma 20 % alennuksella Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille joka päivä 20.12.2019–6.1.2020. Varaa koodilla FG2 ja maksa vasta hotellissa.

Talviloma Kajaanissa

Talviurheilua hiihtokeskuksissa

Vaihtoehtoja talviseen toimintaan on runsain mitoin. Lähellä on kolme hiihtokeskusta: Vuokatti, Ukkohalla ja Paljakka. Niissä voit lasketella, hiihtää, lumikenkäillä ja moottorikelkkailla. Tarjolla on myös pilkkimistä, islanninhevosvaellusta ja huskyvaljakkoajelua. Vauhdin hurma tuntuu viimeistään Ukkohallan Rally Centerissä, jonka jäärataa voi testata omaan tahtiin tai ralliautokyydityksessä. Pienryhmille on myös suljettuja erikoiskokeita. Vuokattiin on Kajaanista puolen tunnin ajomatka, Paljakkaan ja Ukkohallaan pääsee tunnissa.

Talven iloja Kajaanissa

Valinnanvaraa talviaktiviteetteihin riittää kaupungissakin. Hiihtämään, luistelemaan ja retkeilemään pääsee eri puolilla kaupunkia. Moottorikelkkareittejä on 300 kilometriä, ja kalaonnea voi kokeilla esimerkiksi Iso-Ruuhijärven virkistyskalastuskeskuksessa. Aivan keskustan tuntumassa on Vimpelinlaakson urheilukeskus, jossa on kolme laskettelurinnettä, erimittaisia latuja ja ampumahiihtokeskus.

Toimintaa lapsille

Monista hiihtokeskusten aktiviteeteista löytyy lapsiperheille sopivia vaihtoehtoja. Pulkkamäkeen pääsee nopeasti Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa. Kun ulkoilut on ulkoiltu, varma hitti on Angry Birds Activity Park Vuokatti. Sisäaktiviteettipuiston teema-alueille on sijoitettu leikkejä, pelejä ja seikkailuja, joissa liikunnan ilo tarttuu niin lapsiin kuin aikuisiin.

Majoitus Kajaanissa

Hotellimme Kajaanissa, Scandic Kajanus, sijaitsee kuvankauniin Kajaaninjoen varrella, kävelymatkan päässä keskustasta. Hotellin vieressä on Kaukaveden vesiliikuntakeskus sekä upeat ulkoilumaastot.