Kylpylähotellit Suomessa

Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä ja nauti hemmottelevasta hotellilomasta. Scandicin kylpylähotelleissa kylpytakit ja kylpylän vapaa käyttö sisältyvät aina majoituksen hintaan!Kylpylälomat alk. 120 €/2hh/vrk

Juuri nyt varaat kesän kylpylälomat parhaaseen Scandic Friends -jäsenhintaan kylpylähotelleissamme Suomessa. Varaa netissä ilman varauskoodia. 

Scandic Aulanko, Hämeenlinna

Scandic Aulanko, kylpylä

Kylpylähotelli Scandic Aulanko on rauhallinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Hämeenlinnassa. Kylpylässä rentoudut ja nautit järvinäkymistä.

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Scandic Laajavuoren kylpyläosasto

Scandic Laajavuori on rouhean tyylikäs kylpylähotelli Jyväskylän jylhissä maisemissa. Täällä nautit hemmottelevasta kylpyläosastosta, laadukkaista Day Spa -hoidoista ja upeista ulkoilumahdollisuuksista ja aktiviteeteista.

SCANDIC EDEN NOKIA

Scandic Eden Nokia -kylpylähotelli on hiljattain uudistunut ja entistä parempi. Raikas uusi ilme, trooppisen lämmin kylpylä, Day Spa ja uudistunut ravintolamaailma kutsuvat viihtymään.

  Wellness-hotellit Suomessa

  Imatran Valtionhotellin wellnessosasto

  Scandic Imatran Valtionhotelli

  Hemmottelua ja elämyksiä upeissa puitteissa Imatran kosken jylhissä maisemissa.

  • Ylellinen sauna- ja uima-allasosasto
  • Porealtaita sekä infrapunasauna
  • Monipuoliset kuntoilureitit upeissa kansallismaisemissa

  Kylpylät hotelliemme vieressä Suomessa

  Hotelliemme vieressä löytyy myös suosittuja kylpylyöitä. Voit ostaa sisäänpääsyliput hotellimme vastaanotosta tai varata majoituspaketin, johon sisältyy kylpylän sisäänpääsy.

  Flamingo Spa

  Flamingo Spa, Vantaa

  Flamingo Spa -kylpylä Vantaalla sijaitsee Kauppakeskus Jumbon, Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Scandic Helsinki Aviacongress- ja Scandic Helsinki Aviapolis -hotellien vieressä. Kylpylä on koko perheen suosikki - vesipuistossa viihtyy koko perhe ja aikuisille on oma Spa Kylpylä Day Spa -osasto. (K18).

  Tropiclandia, Vaasa

  Koko perheen suosikki Tropiclandia-kylpylä Vaasassa sijaitsee Scandic Waskia -hotellin vieressä. Sisäänpääsy kylpylään onnistuu kätevästi hotellista sisäkautta. Kylpylässä on useita altaita ja vesiliukumäkiä sekä Relax hoito-osasto. Kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan.

  Scandic Wellness-hotellit muut maat 

  SCANDIC CPH STRANDPARK, KÖÖPENHAMINA

  Astu hyvinvoinnin maailmaan Scandic CPH Strandpark -hotellin Wellness-osastolla. Täällä arki hälvenee ja voit ladata akkujasi pitkän päivän jälkeen. 

  • Uima-allas ja lounge
  • Lämmitetty penkki ja jalkakylpyjä
  • Suomalainen sauna, höyrysauna ja kivisauna
  • Ämpärisuihku ja SnowBliss (lumikylpy)
  • Kuntohuone ja hoitohuone

  DOWNTOWN CAMPER BY SCANDIC, TUHKOLMA

  Koe hyvinvointia Downtown Camper by Scandic -hotellin tyyliin. Ylimmässä kerroksessa The Nest Wellness -osastolla on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut, ja sieltä on upeat näköalat Tukholman kattojen ylle. 

  SCANDIC SUNNFJORD HOTEL & SPA, NORJA

  Palkitse itsesi ihanalla kylpyläelämyksellä Scandic Sunnfjord Hotel & Spassa. Kylpylässä on tarjolla erilaisia hoitoja ja rentoutumisalue. 

  • Poreallas
  • Kylmävesiallas ja ulkoporeallas
  • Sauna ja hörysauna
  • Kuntohuone