Kylpylä- ja wellness-hotellit

Scandicilla on useita kylpylä- ja wellness-hotelleja Suomessa. Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä, nauti hemmottelevista day spa -hoidosta tai virkisty monipuolisten kuntoilumahdollisuuksien äärellä. Kylpylähotellit tarjoavat kokonaisvaltaisia elämyksiä ja rentoja lomapäiviä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

KesÄYÖT 20 % ALENNUKSELLA

Etu on voimassa joka päivä 12.8. asti. Tutustu tarjoukseen!

Wellness- ja kylpylähotellit Suomessa:

Kylpylä- ja uima-allasosaston käyttö sisältyy majoituksen hintaan lukuun ottamatta Scandic Waskia ja Scandic Kajanus -hotelleja, joissa Scandic ei operoi kylpylätoimintaa, mutta sjaitsee niiden välittömässä läheisyydessä.