Kylpylähotellit Suomessa

Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä ja nauti hemmottelevista hoidosta sekä lempeistä löylyistä. Scandicin kylpylähotelleissa ympäri Suomen kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan ja lapsille löytyy paljon hauskaa tekemistä.Kylpylälomat nyt  20 % alennuksella - etu on voimassa joka päivä kylpylähotelleissamme Suomessa. Varaa parhaat päältä - ei ennakkomaksua ja joustava muutos! 

Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia, muokanneet ruokatarjoilua ja huomioimme turvavälit. Kylpyläosastolla rajoitamme kylpylän henkilömäärää siten, että turvavälit toteutuvat.

Scandic Aulanko, Hämeenlinna

Scandic Aulanko

Scandic Aulanko on rauhallinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Hämeenlinnassa. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit järvinäkymistä.

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori on rouhean tyylikäs kylpylähotelli jylhissä maisemissa Jyväskylässä tarjoaa upean kylpyläosaston, laadukkaat Day Spa -hoidot ja upeat ulkoilumahdollisuudet.

SCANDIC EDEN NOKIA

Scandic Eden Nokia

Scandic Eden Nokia -kylpylähotelli on juuri uudistunut ja entistä parempi. Raikas uusi ilme, trooppisen lämmin kylpylä ja uudistunut ravintolamaailma kutsuu viihtymään.

 • Kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
 • Tropiikin lämpö +30 C 1500 m2 allasosastolla, jossa mm. kylmäallas, ulkoallas, kolme erilaista poreallasta, hierovia suihkuja ja yksi Suomen pisimmistä vesiliukumäistä
 • Allasbaari
 • Ohjattua vesiliikuntaa

  Scandic Ikaalisten Kylpylä

  Scandic Ikaalisten Kylpylä on viihtyisä kylpylähotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Täällä nautit hemmottelusta, aktiviteeteista ja korkeatasoisesta viihteestä.

  • Kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
  • Tropiikin lämpö +30 °C ja monipuolinen allasosasto mm. vastavirta-allas, lämmin ulkoallas, porealtaita, hierova vesipiste, liukumäki (58 m) ja vesiputous
  • Allasbaari
  • Day Spa
  • Laadukas ja monipuolinen viihdetarjonta

  Wellness-hotellit:

  Scandic Siuntio

  Scandic Siuntio ja allasosasto on toistaiseksi suljettu ja varattavissa 30.11. alkaen.

  Hyvän olon ja rauhan tyyssija alle tunnin päässä Helsingistä. Rentoudu viihtyisällä saunaosastolla ja ulkoile upeissa luonnonmaisemissa.

  • Allasosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
  • Allasosastolla kaksi 25 m uima-allasta sekä ulkoallas. Viikonloppuisin altaiden veden lämpötila nostetaan jopa 30 °C
  • Monipuolinen ja tilava kuntosali sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet

  Scandic Imatran Valtionhotelli

  Scandic Imatran Valtionhotelli tarjoaaa hemmottelua ja elämyksiä upeissa puitteissa Imatran kosken jylhissä maisemissa.

  • Sauna- ja uima-allasosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
  • Ylellinen sauna- ja uima-allasosasto
  • Porealtaita sekä infrapunasauna
  • Monipuoliset kuntoilureitit upeissa kansallismaisemissa

  Kylpylät hotelliN vieressä

  Hotelliemme läheisyydessä on lisäksi seuraavat kylpylät ja vesilikuntakeskukset, joihin voit ostaa sisäänpääsyliput hotellin vastaanotosta.

  Flamingo Spa, VANTAA

  Flamingo Spa Vesipuisto

  Flamingo Spa -kylpylä Vantaalla sijaitsee Kauppakeskus Jumbon, Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Scandic Helsinki Aviacongress- ja Scandic Helsinki Aviapolis -hotellien vieressä. Kylpylä on koko perheen suosikki - vesipuistossa viihtyy koko perhe ja aikuisille on oma Spa Kylpylä Day Spa -osasto. (K18).

  Tropiclandia, Vaasa

  Scandic Waskia -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Tropiclandia-kylpylään, jossa on useita altaita ja vesiliukumäkiä sekä Relax hoito-osasto.

  KAUKAVEDEN VESILIIKUNTAKESKUS, KAJAANI

  Kaukaveden Vesiliikuntakeskus Scandic Kajanus -hotellin vieressä

  Scandic Kajanus -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Vesiliikuntakeskukseen, jossa on useita useita uima-altaita, 50 metrin liukumäki ja lempeälöylyiset saunat.