Kylpylähotellit Suomessa

Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä ja nauti hemmottelevasta hotellilomasta. Scandicin kylpylähotelleissa kylpytakit ja kylpylän vapaa käyttö sisältyvät aina majoituksen hintaan!Kylpylälomalle parhaaseen hintaan

 • Varaa paras hinta netissä. Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, liity nyt ja hyödynnä etu.
 • Alennusta kaikista hinnoista kaikkina viikonpäivinä.
 • Runsas aamiainen sisältyy hintaan
 • Kylpylän vapaa käyttö, pehmeät aamutakit ja runsas hotelliaamiainen sisältyvät hintaan.
 • Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti.
 • Teinihuone oman huoneesi läheisyydestä 65 €

Scandic Aulanko, Hämeenlinna

Scandic Aulanko, kylpylä

Kylpylähotelli Scandic Aulanko on rauhallinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Hämeenlinnassa. Kylpylässä rentoudut ja nautit järvinäkymistä.

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Scandic Laajavuoren kylpyläosasto

Scandic Laajavuori on rouhean tyylikäs kylpylähotelli Jyväskylän jylhissä maisemissa. Täällä nautit hemmottelevasta kylpyläosastosta, laadukkaista Day Spa -hoidoista ja upeista ulkoilumahdollisuuksista ja aktiviteeteista.

SCANDIC EDEN NOKIA

Scandic Eden Nokia -kylpylähotelli on hiljattain uudistunut ja entistä parempi. Raikas uusi ilme, trooppisen lämmin kylpylä, Day Spa ja uudistunut ravintolamaailma kutsuvat viihtymään.

  Wellness-hotellit:

  Scandic Imatran Valtionhotelli

  Imatran Valtionhotellin wellnessosasto

  Scandic Imatran Valtionhotelli tarjoaaa hemmottelua ja elämyksiä upeissa puitteissa Imatran kosken jylhissä maisemissa.

  • Sauna- ja uima-allasosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
  • Ylellinen sauna- ja uima-allasosasto
  • Porealtaita sekä infrapunasauna
  • Monipuoliset kuntoilureitit upeissa kansallismaisemissa

  Kylpylät hotelliemme vieressä

  Hotelliemme läheisyydessä on lisäksi seuraavat kylpylät ja vesilikuntakeskukset, joihin voit ostaa sisäänpääsyliput hotellin vastaanotosta tai edullisen majoituspaketin.

  Flamingo Spa, Vantaa

  Flamingo Spa

  Flamingo Spa -kylpylä Vantaalla sijaitsee Kauppakeskus Jumbon, Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Scandic Helsinki Aviacongress- ja Scandic Helsinki Aviapolis -hotellien vieressä. Kylpylä on koko perheen suosikki - vesipuistossa viihtyy koko perhe ja aikuisille on oma Spa Kylpylä Day Spa -osasto. (K18).

  Tropiclandia, Vaasa

  Tropiclandia-kylpylä Vaasassa sijaitsee Scandic Waskia -hotellin vieressä ja pääset sinne kätevästi hotellista sisäkautta. Kylpylässä on useita altaita ja vesiliukumäkiä sekä Relax hoito-osasto. Kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan.

  KAUKAVEDEN VESILIIKUNTAKESKUS, KAJAANI

  Kaukaveden Vesiliikuntakeskus Scandic Kajanus -hotellin vieressä

  Scandic Kajanus -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Vesiliikuntakeskukseen, jossa on useita useita uima-altaita, 50 metrin liukumäki ja lempeälöylyiset saunat. Veslikuuntakeskuksen käyttö ei sisälly huonehintaan.