Kylpylähotellit

Kylpylähotellissa rentoudut trooppisten allasosastojen lämmössä, nautit hemmottelevista Day Spa -hoidosta ja lempeistä löylyistä. Kylpylän vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan.

Tutustu ja varaa Kylpyläloma

Pääsiäinen ja vappu kylpylässä jopa 20 % alennuksella! Erikoishintaisia huoneita rajoitetusti. Tutustu tarjoukseen ja toimi heti.

Kylpylähotelleissamme löydät trooppisen lämmön, lukuisia altaita ja saunoja, Day Span, ohjattua liikuntaa, hemmottelua sekä paljon hauskaa tekemistä.

Tutustu myös wellness-hotelleihimme Siuntiossa ja Imatralla sekä Tropiclandian kylpylään Vaasassa, joka sijaitsee Scandic Waskia -hotellimme vieressä.

Katso kaikki kylpylätarjoukset

Kylpylähotellit

Scandic Aulanko, Hämeenlinna

Rauhallinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Hämeenlinnassa. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit järvinäkymistä.

Scandic Ikaalisten Kylpylä

Viihtyisä kylpylähotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Täällä nautit hemmottelusta, aktiviteeteista ja korkeatasoisesta viihteestä.

Scandic Eden Nokia

Trooppisen lämpimältä kylpyläosastolta löydät Suomen pisimmän vesiliukumäen, raikkaan ulkoaltaan ja saunaosaston erilaisissa löylyissä nauttii koko perhe.

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Rouhean tyylikäs kylpylähotelli jylhissä maisemissa tarjoaa upean kylpyläosaston, laadukkaat Day Spa -hoidot ja hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Wellness-hotellit

Scandic Siuntio

Hyvän olon ja rauhan tyyssija alle tunnin päässä Helsingistä. Rentoudu ylellisessä Day Spassa ja ulkoile upeissa luonnonmaisemissa.

  • Allasosastolla kaksi 25 m uima-allasta sekä ulkoallas. Viikonloppuisin altaiden veden lämpötila nostetaan jopa 30 °C
  • Day Spa
  • Monipuolinen ja tilava kuntosali

Scandic Imatran Valtionhotelli

Hemmottelua ja elämyksiä upeissa puitteissa Imtran kosken jylhissä maisemissa.

  • Ylellinen sauna- ja uima-allasosasto
  • Porealtaita, erilaisia saunoja sekä infrapunasauna
  • Monipuoliset kuntoilureitit upeissa kansallismaisemissa