Kylpylähotellit Suomessa

Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä, nautit hemmottelevista hoidosta ja lempeistä löylyistä. Scandicin kylpylähotelleissa ympäri Suomen kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan ja lapsille löytyy paljon hauskaa tekemistä.

Juuri nyt hiihtoloman kylpyläyöt 20 % alennuksella. Varaa heti ja maksa hotellissa. 

Scandic Aulanko, Hämeenlinna

Rauhallinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Hämeenlinnassa. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit järvinäkymistä.

Scandic Ikaalisten Kylpylä

Viihtyisä kylpylähotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Täällä nautit hemmottelusta, aktiviteeteista ja korkeatasoisesta viihteestä.

 • Kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
 • Tropiikin lämpö +30 °C ja monipuolinen allasosasto mm. vastavirta-allas, lämmin ulkoallas, porealtaita, hierova vesipiste, liukumäki (58 m) ja vesiputous
 • Allasbaari
 • Day Spa
 • Laadukas ja monipuolinen viihdetarjonta

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Rouhean tyylikäs kylpylähotelli jylhissä maisemissa Jyväskylässä tarjoaa upean kylpyläosaston, laadukkaat Day Spa -hoidot ja hyvät ulkoilumahdollisuudet.

SCANDIC EDEN NOKIA

Trooppinen kylpyläosasto avataan uudistuneena ja entistä parempana maaliskuussa 2020. Raikas uusi ilme, trooppisen lämmin kylpylä ja uudistetut ravintolat kutsuu viihtymään. Voit varata kylpyläloman uudistuneessa kylpylähotellissa jo nyt!

  Tutustu myös wellness-hotelliemme upeisiin allasosastoihin:

  Scandic Siuntio

  Hyvän olon ja rauhan tyyssija alle tunnin päässä Helsingistä. Rentoudu viihtyisällä saunaosastolla ja ulkoile upeissa luonnonmaisemissa.

  • Allasosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
  • Allasosastolla kaksi 25 m uima-allasta sekä ulkoallas. Viikonloppuisin altaiden veden lämpötila nostetaan jopa 30 °C
  • Monipuolinen ja tilava kuntosali sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet

  Scandic Imatran Valtionhotelli

  Hemmottelua ja elämyksiä upeissa puitteissa Imatran kosken jylhissä maisemissa.

  • Sauna- ja uima-allasosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
  • Ylellinen sauna- ja uima-allasosasto
  • Porealtaita sekä infrapunasauna
  • Monipuoliset kuntoilureitit upeissa kansallismaisemissa

  Kylpylät Scandic-hotellien vieressä

  Hotelliemme läheisyydessä on lisäksi seuraavat kylpylät ja vesilikuntakeskukset, joihin voit ostaa sisäänpääsyliput hotellin vastaanotosta.

  Flamingo Spa, VANTAA

  Flamingo Spa Vesipuisto

  Flamingo Spa -kylpylä Vantaalla sijaitsee Kauppakeskus Jumbon, Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Scandic Helsinki Aviacongress- ja Scandic Helsinki Aviapolis -hotellien vieressä. Kylpylä on koko perheen suosikki - vesipuistossa viihtyy koko perhe ja aikuisille on oma Spa Kylpylä Day Spa -osasto. (K18).

  Tropiclandia, Vaasa

  Scandic Waskia -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Tropiclandia-kylpylään, jossa on useita altaita ja vesiliukumäkiä sekä Relax hoito-osasto.

  KAUKAVEDEN VESILIIKUNTAKESKUS, KAJAANI

  Kaukaveden Vesiliikuntakeskus Scandic Kajanus -hotellin vieressä

  Scandic Kajanus -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Vesiliikuntakeskukseen, jossa on useita useita uima-altaita, 50 metrin liukumäki ja lempeälöylyiset saunat.