Kylpylähotellit Suomessa

Rentoudu trooppisten allasosastojen lämmössä ja nauti hemmottelevista hotellilomasta. Scandicin kylpylähotelleissa kylpylän vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan!KYLPYLÄLOMA ALK. 89 €​

Koko vuoden tarjoushintaiset kylpyläyöt ovat nyt myynnissä. Majoittua voit kaikkina päivinä 28.1.–31.12.2022. Katso kohteet ja varaa koodilla TRAVEL!

Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi majoittua ja vierailla luonamme turvallisesti. Täältä voit lukea lisää käytännöistämme.

Scandic Aulanko, Hämeenlinna

Scandic Aulanko, kylpylä

Kylpyläosasto suljettu 26.1.2022 asti.

Kylpylähotelli Scandic Aulanko on rauhallinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla Hämeenlinnassa. Kylpylässä rentoudut ja nautit järvinäkymistä.

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Scandic Laajavuoren kylpyläosasto

Scandic Laajavuori on rouhean tyylikäs kylpylähotelli Jyväskylän jylhissä maisemissa. Täällä nautit hemmottelevasta kylpyläosastosta, laadukkaista Day Spa -hoidoista ja upeista ulkoilumahdollisuuksista ja aktiviteeteista.

SCANDIC EDEN NOKIA

Kylpyläosasto suljettu 4.2.2022 asti.

Scandic Eden Nokia -kylpylähotelli on uudistunut ja entistä parempi. Raikas uusi ilme, trooppisen lämmin kylpylä, Day Spa ja uudistunut ravintolamaailma kutsuvat viihtymään.

  Wellness-hotellit:

  Scandic Imatran Valtionhotelli

  Imatran Valtionhotellin wellnessosasto

  Scandic Imatran Valtionhotelli tarjoaaa hemmottelua ja elämyksiä upeissa puitteissa Imatran kosken jylhissä maisemissa.

  • Sauna- ja uima-allasosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan
  • Ylellinen sauna- ja uima-allasosasto
  • Porealtaita sekä infrapunasauna
  • Monipuoliset kuntoilureitit upeissa kansallismaisemissa

  Kylpylät hotellIEMME vieressä

  Hotelliemme läheisyydessä on lisäksi seuraavat kylpylät ja vesilikuntakeskukset, joihin voit ostaa sisäänpääsyliput hotellin vastaanotosta tai edullisen majoituspaketin.

  Flamingo Spa, Vantaa

  Flamingo Spa

  Flamingo Spa -kylpylä Vantaalla sijaitsee Kauppakeskus Jumbon, Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Scandic Helsinki Aviacongress- ja Scandic Helsinki Aviapolis -hotellien vieressä. Kylpylä on koko perheen suosikki - vesipuistossa viihtyy koko perhe ja aikuisille on oma Spa Kylpylä Day Spa -osasto. (K18).

  Tropiclandia, Vaasa

  Tropiclandia-kylpylä Vaasassa sijaitsee Scandic Waskia -hotellin vieressä ja pääset sinne kätevästi hotellista sisäkautta. Kylpylässä on useita altaita ja vesiliukumäkiä sekä Relax hoito-osasto. Kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan.

  KAUKAVEDEN VESILIIKUNTAKESKUS, KAJAANI

  Kaukaveden Vesiliikuntakeskus Scandic Kajanus -hotellin vieressä

  Scandic Kajanus -hotellista pääset kätevästi sisäkautta viereiseen Vesiliikuntakeskukseen, jossa on useita useita uima-altaita, 50 metrin liukumäki ja lempeälöylyiset saunat. Veslikuuntakeskuksen käyttö ei sisälly huonehintaan.