Scandic Lahti

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti ateria ystävien tai kollegojen seurassa Scandic Lahti -hotellin ravintolassa.

Scandic Lahti -hotellin viihtyisä ruokaravintola on avoinna iltaisin. Ravintolan rennossa tunnelmassa vietät mukavia hetkiä drinkin äärellä tai keittiömme herkuista nauttien. Ravintolan ruokalista on saanut vaikutteita italialaisesta keittiöstä, minkä lisäksi listalta löytyy aina Scandic Klassikot.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la 07:00-10:00, su 08:00-11:00
Illallinen: Ma-la 18:00-22:00, su Suljettu