Eden's Eva Day Spa

Hemmotteluhoidot kuuluvat rentouttavaan kylpylälomaan! Eden's Eva Spa tarjoaa monipuolisen valikoiman kasvohoitoja, hierontoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä muita hemmottelevia kokonaisuuksia.

Scandic Eden Nokia uudistuu

Hotelli ja kylpyläosasto on suljettu uudistustyön vuoksi ja avataan uudistuneena maaliskuussa 2020, mutta on jo varattavissa.

HEMMOTTELUA JA HYVÄÄ MIELTÄ

Käytämme hoidoissamme korkealuokkaisia Medex- ja Thann-hoitotuotteita. Monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös pareille tai koko perheelle sekä räätälöityjä paketteja ryhmille.

Spa-hoidot

Kasvohoidot

Beautiful Face
Tuloksellinen kasvojen tehohoito kaunistaa kasvojen ihon nopeasti.  Räätälöidään ihon tarpeen mukaan.
aika 30 min hinta 59 €

Medex Fresh Up
Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan lkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.
aika 45 min hinta 79 €

Medex Beauty
Tasapainottava kasvohoito. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, tehostavan liposomigeelin, entsymaattisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.
aika 60 min hinta 94 €

Medex for Men
Miesten tehokasvohoito. Miesten ihon vaatimusten mukainen virkistävä ja kirkastava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja ihon väriä kirkastavan naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon vaikutusta tehostaa kasvojen ja niska-hartia-alueen rentouttava hieronta.
aika 60 min hinta 94 €

Medex Antioxidant
Iho-ongelmia ennaltaehkäisevä kasvohoito Antioksidantteihin ja vitamiineihin
perustuva hoito ennaltaehkäisee iho-ongelmia, kuten juonteita tai  pigmenttihäiriöitä. Hoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon
tasapainottamisen sekä ihon ongelman mukaiset hoitotuotteet, joiden vaikutusta tehostetaan hieronnalla.
aika 75 min hinta 119 €

Medex Lifting
Kohottava kasvohoito. Elvyttää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon pH-arvon tasapainottamisen, entsymaattisen kuorinnan, silmänympäryshoidon, seerumin,
kasvojen ja decolteen hieronnan sekä kiinteyttävän kollageeninaamion
kasvoille.
aika 90 min hinta 136 €

Jalka- ja käsihoidot

Spa-pedikyyri
Pehmentävä jalkahoito. Sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, entouttavan hieronnan sekä lakkauksen.
aika 60 min hinta 89 €

Parihoidot

Hemmottelevat hoitokokonaisuudet on suunniteltu toteutettavaksi kahdelle hengelle yhtä aikaa wellness-hoitohuoneessa. 

Massage Just For Us
Laatuaikaa kahdelle. Hoito keskittyy selän alueelle sisältäen selän lämpökäsittelyn, pesun, kuorinnan, hieronnan, naamion ja lopuksi lämminkivirentoutuksen.
aika 60 min hinta 85 €/hlö

Relaxed
Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää virkistävän intialaisen päähieronnan ja hemmottelevan aromahieronnan vartalolle sekä lopuksi lämminkivirentoutuksen.
aika 75 min hinta 99 €/hlö

Hieronta ja vartalohoidot

Eden’s Eva Classic -hieronta
Lihasjännitystä poistava ja rentouttava klassinen hieronta. Hieronta alkaa selän kuorivalla puhdistuksella.
aika 30 min hinta 49 €
aika 45 min hinta 65 €
aika 60 min hinat 78 €
aika 75 min hinta 99 €

Shirobhyanga-päähieronta
Virkistävä intialainen päähieronta. Pään, niskan ja hartioiden hieronta lämpimällä neitsytkookosöljyllä. Helpottaa päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Neitsytkookosöljy kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa.
aika 45 min hinta 89 €

Aromamassage
Rentouttava aromahieronta koko vartalolle. Rentouttava, lihasjännitystä poistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyy hoitavien eteeristen luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. 90 min hoito sisältää myös kasvojen lymfaattisen paineluhieronnan.
aika 60 min hinta 99 €
aika 90 min hinta 129 €

Hot Stone Massage
Rentouttava kuumakivihieronta vartalolle. Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Hoidossa yhdistyy lämpimän öljyn, klassisen hieronnan ja kuumien kivien rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva vaikutus.
aika 60 min hinta 99 €

Chocolate Massage
Ylellinen suklaahieronta selälle. Nautinnollinen koko selän hieronta lämpimällä suklaaöljyllä rentoutukseen ja stressin poistoon. Suklaaöljy hoitaa ihoa lisäten samalla onnellisuushormonien tuotantoa.
aika 45 min hinta 89 €

Hoitopaketit

Stress Relief
Stressin selättäjä. Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus sisältää intialaisen päähieronnan ja lihasjännitystä laukaisevan klassisen hieronnan selälle ja niskalle. Asiakkaiden suosikki! Anna hoidon viedä murheesi.
aika 75 min hinta 124 €

Mother-to-be
Odottavan äidin hemmotteluhoito. Odottavan äidin koko vartalon hemmottelukäsittely rentouttaa mieltä ja kehoa. Hoito sisältää jaloille nestekiertoa aktivoivan kylvyn ja kuorinnan sekä vartalolle hemmottelevan hieronnan. Hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää ja hoitavaa THANN Shiso Body Butter -hoitovoidetta.
aika 75 min hinta 139 €