Scandic Oulu

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola Torilla

Tervetuloa nauttimaan ravintola Torillan rennosta ilmapiiristä ja maukkaista annoksista Oulun keskustassa.

Ota yhteyttä

+358 8 543 2219

Ruokalistaltamme löydät mitä mielenkiintoisimman makujen kirjon, erityisen maukkaat Tapakset ja Grill-annokset, omia Scandic Klassikko -annoksiamme unohtamatta. Arkisin voit nauttia suosittua business-lounasta, iltaisin ja viikonloppuisin Torilla kabinetteineen palvelee sekä hotellin asukkaita että kaupunkilaisia.

Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön. Ravintolasalin saa jaettua kolmeen pienempää kabinettiin tai yhdistettyä yhdeksi isoksi, jopa 160 henkilön juhlatilaksi.

Parempi aamu kaikille

Scandic Oulu -hotellissa on ensimmäisenä Suomessa tarjolla uusi aamiaiskonseptimme, joka sisältää runsaan valikoiman erilaisia ruoka-aineallergioita ja erityisruokavalioita tukevia tuotteita.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-10:00, la-su 07:30-11:00
Lounas: Ma-pe 11:00-14:00, la-su Suljettu
Illallinen: Ma-pe 17:00-23:00, la 16:00-23:00, su Suljettu
Baari: Ma-pe 17:00-23:30, la 16:00-23:30, su Suljettu