Varaa

ravintola scandic rauma hotelli suomi
ravintola scandic rauma hotelli suomi
Takaisin hotelliin

Ravintola Bistro

Bistro-ravintolamme on rento ja tunnelmallinen kohtaamispaikka, jossa nautit maukkaan illallisen.

Hotellin ravintola on tällä hetkellä väliaikaisesti suljettu. Aamiaisbuffetin sijaan tarjolla on take way -aamiainen ja shopistamme voit ostaa ruoka- ja juomatuotteita.

1.6. alkaen ravintolamme on taas avoinna, jolloin aamiainen tarjoillaan buffetiin sijaan osin pöytiin katetuilla ja osin noutopisteistä noudettavilla tuotteilla. Illallisella valittavanasi on valikoima  suosituimpia annoksiamme. Jos haluat syödä mieluummin huoneessasi, voit tilata etukäteen take away -aamiaisevaihtoehtomme ja ravintolan aukioloaikana kaikki illallisannoksemme mukaan vietäväksi.

Täältä voit lukea lisää miten varmistamme turvallisen vierailun hotellissa ja ravintolassa sekä vieraillemme että tiimiläisillemme.

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19 €/hlö.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin sekä joka päivä kesällä. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Kesäisin avaamme aurinkoisen terassin hotellin edustalle, jossa on tarjolla raikkaita juomia ja annoksia à la carte -listalta. Aurinko paistaa hotellin edustalle lähes koko päivän.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-su Suljettu
Illallinen: Ma-su Suljettu