Riihimäen kesä

Riihimäki tunnetaan kätevästä sijainnistaan, kaupungilla ja sen ympäristöllä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Kulttuurin ystäville Riihimäki tarjoaa museoita sekä musiikki- ja teatterielämyksiä. Lähistöltä löytyy kaunista luontoa sekä golfkenttiä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Suosittu kulttuurikohde

Teatteria ja lavatansseja

Riihimäen Teatteri on erittäin suosittu, ja siellä käydään kauempaakin katsomassa laadukasta teatteria. Sijainti on ihanteellisesti aivan keskustassa, Scandic Riihimäen yhteydessä.

Kesäisin Riihimäellä toimii Riutanharjun tanssilava, jossa käy eturivin iskelmäartisteja ja yhtyeitä tanssittamassa kansaa. Lisäksi Ryttylässä sijaitseva Kolmilammin lava tarjoa lavatanssielämyksiä.

Nähtävää ja koettavaa

Vanhan lasitehtaan alueella toimii nykyisin Suomen lasimuseo, jossa kävijä voi tutustua lasinteon historiaan ja ihailla suomalaista huippumuotoilua.

Lapsiperheille Riihimäeltä löytyy maauimala ja uimahalli, sekä Aarniwalkean satupiha, jossa lapset saavat itse luoda omat leikkinsä. Puuhamaahan on vain 15 km matka joka taittuu autolla tai bussilla kätevästi.

  • Majoituspaketit  - Scandic Riihimäki -hotellista voit varata majoituksen ja liput mm. Riutanharjun tanssilavalle ja Suomen lasimuseoon. Lisätietoa ja hinnat sekä saatavuus +358 19 7721 tai riihimaki@scandichotels.com

Majoitus Riihimäellä

Hotellimme Riihimäellä, Scandic Riihimäki, sijaitsee aivan teatterin vieressä kaupungin keskusaukealla.