Scandic Riihimäki

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Suositussa Scandic Riihimäki -hotellin ravintolassa on rento ja ystävällinen ilmapiiri. Hotellimme keittiö on tunnettu maukkaasta ruoastaan.

Ota yhteyttä

+358 19 7721

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta hotellin toisessa kerroksessa sijaitsevaan ravintolaamme. Kokeile Scandic Klassikoita tai muita à la carte -listan suosikkeja. Olet myös tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 13 €/hlö.

Tutustu myös ravintolamme oheisohjelmaan ja upeisiin teemaillallisiin.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 07:00-10:00
Illallinen: Ma-la 18:00-22:00, su Suljettu